R5 2600 sisteme Ekran kartı önerisi

lütfen konu açılmışken ne ben ekran kartı önerisi istiyorum sen konuyu nereye cekmişsin kendin konu açabilirsin

Hpcam ben zaten cevapladım sizin için en iyisi rx5600xt veya 1660 super. Ben boşuna yeni konu açmak istedim benzer sorum olduğu için, yine de özür dilerim .
lütfen konu açılmışken ne ben ekran kartı önerisi istiyorum sen konuyu nereye cekmişsin kendin konu açabilirsin

İtopya yeterince güvenli ama kargo süresi uzayabilir bu aralar yasak var 81 ilde bildiğiniz gibi o yüzden beklerseniz sıkıntı olmayacaktır.

itopyaya güven konusunda sorun verme,çok güvenli oldugunu da düşünüyorum
Hem covid hem de genel olarak sıkıntılı o yüzden...
benim de param olsaydı da ben de alsaydım hiç para yok

itopyaya güven konusunda sorun verme,çok güvenli oldugunu da düşünüyorum
Hocam yorumlardan bildiğim kadarıyla ve arkadaşımdan biliyorum. Teknobiyotik'e çok benziyorlar satış sonrası telefonu açmama konularında . Biraz daha bekleyip başka sitelere bakarım en kötü olasıkta alır beklerim ne yapayım :/.

ben itopyadan almanı oneririm,ileride bu fiyatın ucucagını dusunuyorum,

Düşecek diyen de var . Burası türkiye dolar bir gecede düşer sabahına artar vurgununu yapan yapar . Ben yine de bekleyeceğim hocam sonuçta beklemeseydim teknobiyotikten 200tl kazıklanacaktım...
siz bilirsiniz hocam,iyi günler,sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…