R5 2600 sisteme Ekran kartı önerisi

Bu linkten alabilirsin en ucuzunu:
Bu arada hazır konu açılmışkem sorayım. Ryzen 5 1600af, rx5600xt ile herhangi bir darboğaza uğrar mı sonuçta 2600'den birazcık daha kötü? Yoksa 3300x mi almalıyım?

lütfen konu açılmışken ne ben ekran kartı önerisi istiyorum sen konuyu nereye cekmişsin kendin konu açabilirsin

Hocam haberim yoktu İtopya'ya geldiğinin. Ben sadece Teknobiyotik'te 1200TL olarak biliyordum. Vay kazıkçılar, herkes diyordu o kadar etmez, İtopya normal seviyelere getirmiş. RX 5600XT alabilirim o halde sonuçta R5 1600 AF 900TL N11'de, 100TL vererek daha çok performans alırım. Ama tek sorun şu, İtopya'nın güvenilirliği...

İtopya yeterince güvenli ama kargo süresi uzayabilir bu aralar yasak var 81 ilde bildiğiniz gibi o yüzden beklerseniz sıkıntı olmayacaktır.

Hocam haberim yoktu itopyaya geldiğinin. Ben sadece teknobiyotikte 1200tl olarak biliyodum.. Vay kazıkçılar, herkes diyodu o kadar etmez, itopya normal seviyelere getirmiş. Rx5600xt alabilirim o halde sonuçta r5 1600af 900tl n11 de, 100tl vererek daha çok performans alırım. Ama tek sorun şu, itopya'nın güvenilirliği.....
itopyaya güven konusunda sorun verme,çok güvenli oldugunu da düşünüyorum
Hem covid hem de genel olarak sıkıntılı o yüzden...
benim de param olsaydı da ben de alsaydım hiç para yok

Hocam yorumlardan bildiğim kadarıyla ve arkadaşımdan biliyorum. Teknobiyotik'e çok benziyorlar satış sonrası telefonu açmama konularında :). Biraz daha bekleyip başka sitelere bakarım en kötü olasıkta alır beklerim ne yapayım :/.
ben itopyadan almanı oneririm,ileride bu fiyatın ucucagını dusunuyorum,

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı