R5 2600 sisteme GPU tavsiyesi

• Konuyu başlatan Xen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 675
bunu almaya karar verdim ancak güç kaynağımdan gelen güç kabloları 6pin*2 şeklinde. Almamı önerdiğiniz adaptör nedir?
Sitesinden baktığımda

Package Contents​

8-pin to 6-pin power cable 1

Instruction Manual 1 olarak paket içerği gözüküyor.

Adaptör almama gerek yok mu o zaman?

Son düzenleme:
bunu almaya karar verdim ancak güç kaynağımdan gelen güç kabloları 6pin*2 şeklinde. Almamı önerdiğiniz adaptör nedir?
Sitesinden baktığımda

Package Contents​

8-pin to 6-pin power cable 1

Instruction Manual 1 olarak paket içerği gözüküyor.

Adaptör almama gerek yok mu o zaman?
Kendi içinde çıkan yeterli oluyor ben de onu kullanıyorum

Teşekkür ederim. Siparişi verdim. Geldikten sonra tecrübelerimi paylaşacağım.
Geldiğinde fan ayarı oldukça saçma gelecek. Nolursa olsun % 30 fan hızını aşmayacak şekilde ayarlıyor kendini. Onu manuel eğri ile ayarlayıp benimkine benzer bir eğri girerseniz %65 yükte çalışacak fanlar en çok. 71-72 dereceleri de geçmeyecek. Ayarı sizinle paylaşayım. Bir diğer tavsiyem de hızlı başlat seçeneğini güç seçeneğini devre dışı bırakmanız. Yoksa hep watmann hatasından dolayı fan ayarları sıfırlandı diyor. Bu fan profilini kaydet diyip her sorun olması halinde tık diye yükleyebilirsiniz. Hayırlı olsun

Dosya Ekleri

• FanAyarı.png
    FanAyarı.png
    80 KB · Görüntüleme: 32
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları kısmında şu an kullanılamayan ayarları değiştire basıp hızlı başlatmayı aç seçeneğini kapatın. Gözle görülür bir fark göremedim ama önceden aldığım hatayı direk çözdü.

Bu dediğiniz ayarı bulamadım. Ekran görüntüsü ile gösterme şansınız var mıdır acaba?
Bilgisayarı açınca göstereyim. Bunu yapmak zorunda değilsiniz bu arada olur da bilgisayarı açtığınızda sık sık wattman failure diyip fan ayarını sıfırlarsa bunu yapmak işe yarıyor

Anladım tekrardan teşekkürler. Bakalım elime pazartesi geçer diye düşünüyorum kart.
Tekrardan merhabalar. İkinci el garantili bir Sapphire Pulse 5600XT bulduktan sonra siparişimi iptal edip yarın bulduğum kartın satın alımını gerçekleştireceğim ancak gördüğüm kadarıyla XFX gibi kutudan 6pin to 8 adaptörü çıkmıyor. Bana kaliteli bir adaptör önerisi yapabilir misiniz?
Sonunda adaptörüm geldi ve temiz driver kurulum sonucunda COD MW oyununda test yaptım. Önceden düşük-orta ayarlarda 60-90 arası bir FPS alırken şuanda çok yüksek ayarlarda 120-150 arası alıyorum. Afterburner'dan gözlemlediğim kadarı ile 106 watt gücü geçmedi şuanlık ekran kartı güç tüketimim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı