R5 2600 sisteme RX 6600 alınır mı?

CrrylxForYou

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu anki ekran kartım RX550, RX6600 almayı düşünüyorum ama darboğaz yapar mı emin olamıyorum ve anakartım destekler mi? Yardım eder misiniz?

Operating System: Windows 11 Pro 64-bit (10.0, Build 22000) (22000.co_release. 210604-1628)
Language: Turkish (regional setting: Turkish)
System manufacturer: Micro-star ınternational co. LTD.
System model: MS-7C52
BIOS: 3.60 (type: UEFI)
Processor: AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor (10 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 8192MB RAM.
Available OS Memory: 8146MB RAM.

Alınır. Halihazırda bahsettiğiniz sisteme sahibim, sorunsuz kullanıyorum. CS:GO gibi oyunlarda darboğaz olabilir ama önemsenecek düzeyde olmaz, işlemciye overclock yapın mutlaka.

Alınır ancak biraz darboğaz yapacaktır.

Alınır. Halihazırda bahsettiğiniz sisteme sahibim, sorunsuz kullanıyorum. CS:GO gibi oyunlarda darboğaz olabilir ama önemsenecek düzeyde olmaz, işlemciye overclock yapın mutlaka.

İşlemciye overclock nasıl yapacağım o konuda yardım edebilir misiniz?

Alınır ancak biraz darboğaz yapacaktır.

Tamamdır teşekkür ederim.

BIOS üzerinden otomatik OC yapılabiliyor diye biliyordum pek bilgi sahibi değilim o konuda. Technopat üzerinde açılmış konular var ufak bir araştırma ile öğrenebilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim.

BIOS üzerinden otomatik OC yapılabiliyor diye biliyordum pek bilgi sahibi değilim o konuda. Technopat üzerinde açılmış konular var ufak bir araştırma ile öğrenebilirsiniz.

Msi Radeon RX 6600 Mech 2X 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi Radeon RX 6600 Mech 2X 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alacağım ekran kartı bu performansı iyi mi peki?

RX 6600'e o kadar verilmez. Ondan ucuza RX 7600 var.
İllaki RX 6600 alacağım diyorsanız onunda ucuzu var.

Son düzenleme:
RX 6600'e o kadar verilmez. Ondan ucuza RX 7600 var.
İllaki RX 6600 alacağım diyorsanız onunda ucuzu var.

Tamamdır 7600 çok fazla darboğaz yapar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı