R5 2600 sisteme yükseltme önerisi

hestiamomos1

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm herkese, benim bütçem az ve elimde olan sistemi yükseltmek istiyorum, elimde şu an R5 2600 var anakart MSI B450M-A Pro Max DDR4 16 RAM var RX 5500 XT var 2-3 ay içinde 4060 Ti olacak bu kart. Bu şekilde yani bütçeme en uygun Ryzen AM5 7500F 16 DDR5 RAM anakart olarak da ASUS Prime A620M-K düşündüm, sizce nasıl?

RAM'lar 8 GB 2 tane alınacak!

Sıfır alacağınızı varsayarsak aşağı yukarı 25k gibi bir fiyata geliyor. Onun yerine sisteminizi satıp hazır sistem alırsanız daha ucuza getirebilirsiniz benzer sistemi.

Sıfır alacağınızı varsayarsak aşağı yukarı 20k gibi bir fiyata geliyor. Onun yerine sisteminizi satıp hazır sistem alırsanız daha ucuza getirebilirsiniz benzer sistemi.

Hocam bence yükseltme daha mantıklı çünkü kasaya kadar dahil her şeyi verdiği için boşa masraf bence PSU SSD falan yeni değiştiği için israf olmasın yükseltme yaparak sıfır gibi yaparım.

Hocam bence yükseltme daha mantıklı çünkü kasaya kadar dahil her şeyi verdiği için boşa masraf bence PSU SSD falan yeni değiştiği için israf olmasın yükseltme yaparak sıfır gibi yaparım.

Demek istediğinizi tam anlamadım hocam biraz daha açıklar mısınız? Bu arada yanlış söylemişim 25k civarı tutuyor en kötü 30kya zaten hazır sistem halinde bulunur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı