R5 2600 Tabanlı Hazır Sistem Önerisi

Dediğim olay Armor RX 580' de geçerli gerçekten fazla ses çıkarıyor hatta birisi konu açtı ve keşke biraz para verseydim de kaliteli daha sessiz ekran kartı alsaydım dedi. Müzik dinleseniz de boşta kalınca yada sessizlik amaçlandığında sizi üzecektir.
Ses çıkarması normaldir hani ekran kartından da ses çıkar işlemci fanından da kasadan da ancak bazıları vardır fazla ses çıkar kafayı ütüler o da sizin can sıkıcı noktanız olur.
Nitro modeli olan kasa daha iyi olur geleceği yatırım amaçlı.
Armor modelinde soğutma plakaları biraz basit ve arka plakaya sahip değil.

Dediğim olay Armor RX 580' de geçerli gerçekten fazla ses çıkarıyor hatta birisi konu açtı ve keşke biraz para verseydim de kaliteli daha sessiz ekran kartı alsaydım dedi. Müzik dinleseniz de boşta kalınca yada sessizlik amaçlandığında sizi üzecektir.
Ses çıkarması normaldir hani ekran kartından da ses çıkar işlemci fanından da kasadan da ancak bazıları vardır fazla ses çıkar kafayı ütüler o da sizin can sıkıcı noktanız olur.
Nitro modeli olan kasa daha iyi olur geleceği yatırım amaçlı.
Armor modelinde soğutma plakaları biraz basit ve arka plakaya sahip değil.
Nitro olan sistemi alsam yeterli olurmu anakart zaten sorun çıkarmaz 4 5 yıl 1 yıl sonra değiştiririm o sorun olmaz herhalde

Olmaz anakart sadece biraz eski ve OC desteği yok bunlar sizin önemi yoksa alabilirsiniz.
Oc ile işim yok dediğim gibi oc ile işim olsa ilerde alırım bitane iyi anakart zaten
Oc ile işim yok dediğim gibi oc ile işim olsa ilerde alırım bitane iyi anakart zaten
Ram 3000mhz de çalıştırır demi işlemci oc ile işim yok zaten

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı