R5 2600 tabanlı yayıncı PC'si toplama

James Donkey SSD Alınır mı?
Bir çok yorum fiyat performans açısından iyi olduğunu söylüyor ama kendisi bilir.
Zaten 120 GB istiyormuş konuyu daha fazla uzatma.
Uzatırım, araştırmadan kalitesiz şeyler önerirsen uzatırım.
Az evel o konuyu okudum ve hiç de dediğin gibi bir şey görmedim.
Ayrıca bahsettiğin " yöneticiler ve moderatörler" de yorum yapmış o konuya.
İkisi de benim dediğimi demiş.

Sana ne benim önerdiğim üründen ayrıca sana eleştiri yapmanı kimse söylemedi adam ister alır ister almaz.
Benim bir tanıdığım kullanıyor ve gayet memnun.
Konuyu dikkatlice oku 10000 mesajı olan adam fiyat performans açısından gayet iyi diyor.
Senden daha iyi bildiği kesindir adamın.
Zaten sonradan başka bir ürün önerdim ben uzlaşmaya çalışıyorum sen yangına körükle gidiyorsun.

@Mr. Krabs Sosyal'in mantığını hiç anlamamışsın. Sana ne falan diyemezsin kimseye. Hele ki senin yanlışını düzelten birine. Ali Güngör ve Recep Baltaş en bilgilileridir bu forumun. Kimsenin Önerisi mesaj sayısına bakılarak da kabul olmaz. Çok daha kaliteli SSD'ler varken James Donkey alınmaz. rtakak'ı da hiç tanımıyorsun belli. Konu açan kişilere en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışır. Bu konuda da doğru olanı yapmış. Daha iyileri varken James Donkey önermemiş.

Beni gayet ilgilendiler. Verdiğin öneriyi eleştiririm. Kötü şeyler önerirsen söylerim sonuna kadar eleştiririm de.
Hani neredeymiş 10.000 mesajı olan kişi?
Adını ver bakayım.
60.000 mesaja yaklaşan Recep Baltaş önermiyor.
Sosyal'de Recep Baltaş'dan sonra en çok beğenisi ve 12.000 mesajı olan Jira önermiyor.
Ayrıca kronik sorunlu olması sorunun her modelde nüksedeceği anlamına gelmiyor.

En bilgilisi olsa bile onların bile açıkları vardır zaten sonradan başka bir ürün önerdim.
Artık tartışmak istemiyorum senin gibisiyle anlatıyorum ama anlamıyorsun.
Yeni SSD önerdim diyorum hala konuşuyorsun.
@Jira adlı kişi öneriyor.

@Mr. Krabs James Donkey SSD'ler iyi değil. Kimseye de önermiyoruz. Birçok sorunu var. Ayrıca F/P olarak iyi diyen kişiler eminim ki SSD'yi kullanmamıştır. Ayrıca SSD'nin yeni olması kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. 120GB SSD alınacaksa SU-800'e bakın derim.

Zaten sonradan başka bir ürün önerdim ama anlamak istemeyen birkaç arkadaş var.

Üslubum sert olabilir ama hiç kusura bakmayın.
Daha sonra başka bir şey önerdim diyip kaçmak yok. Kaç saat o ürünü savundun.
Konu sahibi senin dediklerinden ötürü alsa sorun yaşasa ne olacak?
Başka ürün önerdiysen ve eşek SSD'si önermiyorsan artık önermediğini belirt.
@Mr. Krabs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…