1660S ve 10100F ikilisi rahat olur, kısmanız gereken bir yer olacağını sanmıyorum. Arkadaşlar toplarlar zaten, mobilde olmasam ben toplardım.
Hazır hali derken? Hazır sistem olarak soruyorsan sanırım yok, azıcık daha zorlasak i3 10100F ve 1660 Super sistem kurulur. Bu arada niye tek bir yerden topluyorsun? Teker teker toplasak daha iyi bir şey çıkar ortaya, istersen toplayayım.Sizin şu anki kasanınız R5 2600'lü hazır olarak hali var mı? 1660S yerine 1660 de olur öyle bir sistem benim bütçeme fazla gelir değil mi?
Hocam tek tek toplarsak ben onları birleştiremem açıkçası. Gidipde bilmediğim birine toplattırmak güven de vermiyor ? bu sistemi toplasam tek tek alsam vatan bilgisayar ücret karşılığında topluyor mu ?Hazır hali derken? Hazır sistem olarak soruyorsan sanırım yok, azıcık daha zorlasak i3 10100F ve 1660 Super sistem kurulur. Bu arada niye tek bir yerden topluyorsun? Teker teker toplasak daha iyi bir şey çıkar ortaya, istersen toplayayım.
Technopat sistem toplama videolarını izleyerek çok rahat toplayabileceğine inanıyorum, Vatan'dan toplaman için sanırım en az 1 parçayı onlardan alman gerek. Geçen ben bilgisayarcıya toplatmıştım, full yanında durdum ve işletim sistemi olmadan 200 TL istedi benden. Ailem inatçı ve bu işlerde elini korkak alıştırmasa biz toplayacaktık.Hocam tek tek toplarsak ben onları birleştiremem açıkçası. Gidip te bilmediğim birine toplattırmak güven de vermiyor? Bu sistemi toplasam tek tek alsam vatan bilgisayar ücret karşılığında topluyor mu?
Ben olsam hiçbir bilgisayarcıya toplattırmam çünkü bugüne kadar namusuyla şerefiyle çalışan bilgisayarcı görmedim. O yüzden internetten testi yapılmış montajı yapılmış şeyler almak istiyorum tek tekle uğraşmak da istemiyorum. Var mı şuan fiyat performans canavarı dediğiniz 5000 5300 tl arası hazır veya özelleştirilebilir bir pc ?Technopat sistem toplama videolarını izleyerek çok rahat toplayabileceğine inanıyorum, Vatan'dan toplaman için sanırım en az 1 parçayı onlardan alman gerek. Geçen ben bilgisayarcıya toplatmıştım, full yanında durdum ve 200 TL istedi benden. Ailem inatçı ve bu işlerde elini korkak alıştırmasa biz toplayacaktık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.