Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.
www.sinerji.gen.tr
Oynadığım oyunları 1080P normal ya da düşük ayarlarda oynuyorum.
CS:GO, Valorant, GTA 5, Witcher 3 vb. popüler oyunları oynuyorum.
NVIDIA ekran kartı ve AMD işlemci ile tercih belirtirseniz sevinirim
Bütçemi aşmayı düşünmüyorum.
Ryzen 5 2600 yerine 3100 ve ya 3300x tercih etmek daha mantıklı bana kalırsa. Onun dışında RAM 16 GB yapılabilir.
Özür dilerim, RAM zaten 2 tane seçilmiş. Şu an fark ediyorum.
Hocam işlemci olarak Ryzen 3 3100 tercih edebilirsiniz hem daha ucuz hem de çok daha fazla performans veriyor Ryzen 5 2600 işlemciye göre. Ekran kartına MSI 1650 Super yerine Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC model ekran kartı alınabilir aynı fiyata. Geri kalan parçalar güzel.
Hocam işlemci olarak Ryzen 3 3100 tercih edebilirsiniz hem daha ucuz hem de çok daha fazla performans veriyor Ryzen 5 2600 işlemciye göre. Ekran kartına MSI 1650 Super yerine Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC model ekran kartı alınabilir aynı fiyata. Geri kalan parçalar güzel.
Hakklısınız ama size şunu sormak isterim tamam performans olarak yakınlar ama oyun testlerinde 2600 yuzde 70 60 ile çalısırken 3100 ise 95 90 ile çalısıyor
Şahsen ben oyun esnasında Discord YouTube gibi programları da kullanmaktayım bü yüzden bana 6 çekirdek daha verimli gelmez mi sizce.
Hakklısınız ama size şunu sormak isterim tamam performans olarak yakınlar ama oyun testlerinde 2600 yuzde 70 60 ile çalısırken 3100 ise 95 90 ile çalısıyor.
Şahsen ben oyun esnasında Discord YouTube gibi programları da kullanmaktayım bü yüzden bana 6 çekirdek daha verimli gelmez mi sizce.
Hocam, o ekran kartı çok pahalı.
1600 TL Galax 1650 Super mevcut.(Teknobiyotik)
Sistemi o şekilde montajlı isteyip, ekran kartını siz sonradan takabilirsiniz.350 TL kâr edersiniz.
Tek tek toplarım derseniz, kasayı Aerocool One Frost yapmanızı öneririm.
Hocam, o ekran kartı çok pahalı.
1600 TL Galax 1650 Super mevcut.(Teknobiyotik)
Sistemi o şekilde montajlı isteyip, ekran kartını siz sonradan takabilirsiniz. 350 TL kâr edersiniz.
Tek tek toplarım derseniz, kasayı Aerocool One frost yapmanızı öneririm.