R5 2600 ve 1650S sistem nasıldır?

Bütçe
6000

irreproachable

Hectopat
Daha fazla  

Oynadığım oyunları 1080P normal ya da düşük ayarlarda oynuyorum.
CS:GO, Valorant, GTA 5, Witcher 3 vb. popüler oyunları oynuyorum.
NVIDIA ekran kartı ve AMD işlemci ile tercih belirtirseniz sevinirim
Bütçemi aşmayı düşünmüyorum.

Hocam işlemci olarak Ryzen 3 3100 tercih edebilirsiniz hem daha ucuz hem de çok daha fazla performans veriyor Ryzen 5 2600 işlemciye göre. Ekran kartına MSI 1650 Super yerine Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC model ekran kartı alınabilir aynı fiyata. Geri kalan parçalar güzel.

Hakklısınız ama size şunu sormak isterim tamam performans olarak yakınlar ama oyun testlerinde 2600 yuzde 70 60 ile çalısırken 3100 ise 95 90 ile çalısıyor

Şahsen ben oyun esnasında Discord YouTube gibi programları da kullanmaktayım bü yüzden bana 6 çekirdek daha verimli gelmez mi sizce.

Hakklısınız ama size şunu sormak isterim tamam performans olarak yakınlar ama oyun testlerinde 2600 yuzde 70 60 ile çalısırken 3100 ise 95 90 ile çalısıyor.

Şahsen ben oyun esnasında Discord YouTube gibi programları da kullanmaktayım bü yüzden bana 6 çekirdek daha verimli gelmez mi sizce.

Hocam sadece Battlefield V oyununda işlemci kullanımı çok fazla oluyor çünkü oyun işlemciyi sömürüyor. Diğer oyunlarda neredeyse aynılar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sadece Battlefield V oyununda işlemci kullanımı çok fazla oluyor çünkü oyun işlemciyi sömürüyor. Diğer oyunlarda neredeyse aynılar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamamdır sağ olun teşekkürler.

Tamamdır sağ olun teşekkürler.

Hocam isterseniz Ryzen 5 2600 alabilirsiniz size kalmış. Fakat ekran kartını değiştirmenizi öneririm aynı fiyata 20-30 FPS kaybınız olur 1650 Super alırsanız.

Hocam isterseniz Ryzen 5 2600 alabilirsiniz size kalmış. Fakat ekran kartını değiştirmenizi öneririm aynı fiyata 20-30 FPS kaybınız olur 1650 Super alırsanız.

Haklısınız bende farkındayım ama şu an 4 GB VRAM benim gibi birine yetecektir.

Hocam, o ekran kartı çok pahalı.
1600 TL Galax 1650 Super mevcut.(Teknobiyotik)
Sistemi o şekilde montajlı isteyip, ekran kartını siz sonradan takabilirsiniz.350 TL kâr edersiniz.
Tek tek toplarım derseniz, kasayı Aerocool One Frost yapmanızı öneririm.

Haklısınız bende farkındayım ama şu an 4 GB VRAM benim gibi birine yetecektir.

Hocam siz bilirsiniz 60 TL fazla vererek 6 GB VRAM ekran kartı alacaksınız ayrıca 20-30 FPS fazla alacaksınız.
Hocam, o ekran kartı çok pahalı.
1600 TL Galax 1650 Super mevcut.(Teknobiyotik)
Sistemi o şekilde montajlı isteyip, ekran kartını siz sonradan takabilirsiniz. 350 TL kâr edersiniz.
Tek tek toplarım derseniz, kasayı Aerocool One frost yapmanızı öneririm.

Hocam aynısı söyledim 1660 Super alabilir 2000 TL'ye ama yok dedi ne deyim kendi bilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı