Sinerji Sargas Ryzen 3 1200 8GB 240GB NVMe M.2 SSD GTX1050Ti [Gaming PC]
Sinerji Sargas Ryzen 3 1200 8GB 240GB NVMe M.2 SSD GTX1050Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Hocam siz bilirsiniz 60 TL fazla vererek 6 GB VRAM ekran kartı alacaksınız ayrıca 20-30 FPS fazla alacaksınız.
Hocam aynısı söyledim 1660 Super alabilir 2000 TL'ye ama yok dedi ne deyim kendi bilir.
Aynı paraya 1660 Super + 3100 aynı sitede.![]()
Sinerji Sargas Ryzen 3 1200 8GB 240GB NVMe M.2 SSD GTX1050Ti [Gaming PC]
Sinerji Sargas Ryzen 3 1200 8GB 240GB NVMe M.2 SSD GTX1050Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Şahsen ben biraz INNO Gigabyte ASUS yani markalr çok iyi ama markalara soğuğum bu tamamen benim bir boş düşüncem MSI soğutma ve perfonmas olarak bana daha iyi geliyor o yuzden bunu seçtim MSI 1660S yaklasşık 700 TL bir fiyat farkı var değer mi tartışılır?
SSD ve PSU ben daha once pek bilgim olmadı nasıl iyi mi?
Hocam MSI Gaming X 1660 Ti model ekran kartım var soğutması gerçekten iyi yaz ayında bile 69 derece çalıştı. Ablamda Gigabyte 1660 Super var onun ekran kartı ise 74 derecede çalıştı ve yaz ayında 74 derece gayet iyi bir sıcaklık. Fakat Gigabyte Windforce modellerinin soğutması kötü onu önermedim size.
Evet MSI gerçekten Gaming serisi soğutma açısından iyi sanırım.
Gerçekten iyi hocam yaz ayında tam yükte 69 derece ve fan ayarları otomatikte iken bu sıcaklığı veriyor.
Tamamdır ben bütçeyi artıracağım sağ olun.
Gerçekten iyi hocam yaz ayında tam yükte 69 derece ve fan ayarları otomatikte iken bu sıcaklığı veriyor.
RSC61596 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Oynadığım oyunları 1080P normal ya da düşük ayarlarda oynuyorum.
CS:GO, Valorant, GTA 5, Witcher 3 vb. popüler oyunları oynuyorum.
NVIDIA ekran kartı ve AMD işlemci ile tercih belirtirseniz sevinirim
Bütçemi aşmayı düşünmüyorum.
Aslında bu fiyata 1660S R5 3500X bile toplanabilir. Ben 5700TL'ye topladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.