R5 2600 ve 1660 Ti oyunlarda ekran donması

berkcancabuk

Decapat
Merhaba, sık sık karşılaştığım bir sorun. LOL olsun herhangi bir oyunda sürekli olarak ekran görüntüm donuyor bilgisayarı tekrar kapatıp açmak veya oturumu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Genelde oyunlarda 1 2 dakika sonra görüntüm donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum oyunu kapatmayı da denedim olmuyor. BurnlnTest programı ile yaklaşık 12-15 saat arası bilgisayarda hata olup olmadığını denedim ancak hiçbir şeyde hata yok diyor. Bilgisayarım toplama bir bilgisayardır lütfen bir çözüm bulun gerçekten çok sıkıldım bu durumdan.

pc özellik.png
pcözellik2.png

Az önce bilgisayarımda league of legends oyunu 1 kere hata verdi ve tekrar bağlanmaya çalıştım bu sefer ekran görüntüm dondu bilgisayarda hiç bir şey yapılmadı reset atmak zorunda kaldım. Yaklaşık 20 30 hata aynı anda vermiş gördüğünüz gibi ne yapmam gerekiyor. Tüm oyunlarda geçerli şekilde bu oluyor.
Kullandığınız sistemin sürümü nedir? Sistem kaynaklı olabilir. Bende de aynı sorun vardı. Bilgisayarım internette dolaşırken bile donuyordu ve hiçbir tepki vermiyordu, resetlemek zorunda kalıyordum. Ara sıra da mavi ekran veriyordu. Meğersem sorun sistemdenmiş. Daha yeni bir sistem kurdum ve şu an sorunsuz kullanıyorum. Sizin de aynı şekilde olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı