R5 2600 ve GTX 1060 3 GB CS:GO Anlık donma sorunu

furkanyasarr

Centipat
İşlemci Ryzen 5 2600, ekran kartı 1060 3 GB, RAM 1X8 GB 2400 MHz. CS GO'da ortalama 120-300 arası FPS alıyorum. Çözünürlüğüm 1024X768. Grafik ayarları da en düşükte. Savaş anlarında anlık donma oluyor, neden acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürekli mi oluyor yoksa belli bir süre oynadıktan sonra mı?

Bende imzadaki sistemle 1080p de 300fpslerde oynuyorum. Senin ayarlarda ise 370 lere çıkıyor. Ama anlık düşme yaşamıyorum. Sürücüleri güncelleyip dene.

Bende imzadaki sistemle 1080p de 300fpslerde oynuyorum. Senin ayarlarda ise 370 lere çıkıyor. Ama anlık düşme yaşamıyorum. Sürücüleri güncelleyip dene.
orhan kardeşimin dediği doğru GTX 1060 biraz eski bir ekran kartı eğer yeni bir sürücü güncellemesi çıktıysa güncelle sorun düzelebilir

orhan kardeşimin dediği doğru GTX 1060 biraz eski bir ekran kartı eğer yeni bir sürücü güncellemesi çıktıysa güncelle sorun düzelebilir
güncelledim olmadı. işlemci kullanımı çok gibi geliyor 70 80 çıkıyor cs go da internetten baktığım ise aynı işlemci 30 25 lerde neden acaba ?

güncelledim olmadı. işlemci kullanımı çok gibi geliyor 70 80 çıkıyor cs go da internetten baktığım ise aynı işlemci 30 25 lerde neden acaba ?
Arkaplanda açık uygulama var mı? Virüs bulaşmış olma ihtimali nedir? Bir de son olarak işlemciyi kullanan şey nedir ona bakabilir misiniz? Görev yöneticisinden.

Arkaplanda açık uygulama var mı? Virüs bulaşmış olma ihtimali nedir? Bir de son olarak işlemciyi kullanan şey nedir ona bakabilir misiniz? Görev yöneticisinden.
format attım bu gün düzelmedi işlemci boşta 15 30 arası ama cs de çok fazla 92 görüyor gta5 te bile 50 lerde

CS:GO işlemciyi daha çok kullanıyor normal gibi geldi bana.
Ryzen 5 1600X ile en fazla 50 dereceyi görüyorum. 92 derece saçma.
Ayarlardan güç tasarrufu modunun kapalı olduğundan ve çoklu çekirdek kullanımının aktif olduğundan emin ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…