R5 2600 ve GTX 1660 Ti CS:GO Anlık Donmalar

uksenel

Hectopat
Ryzen 5 2600
GTX 1660 Ti
16 GB 8x2 3000 MHz RAM
B450M PRO Plus anakart
120 GB SSD
1 TB HDD
650W 80+ PSU
Sistemim bu şekilde, birçok oyun oynuyorum R6, PUBG, LOL gibi ama CS:GO'da saniyelik donmalar yaşıyorum. Bir saniye sürüyor hemen düzeliyor. Diğer oyunlarda hiçbir şey yok tertemiz çalışıyorlar. Oyunlar HDD'de Windows SSD'de. HDD'yi HD Tune 2.55'e soktuğumda 'Error Scan' bölümü tertemiz çıkıyor. Sisteme 3-4 gün önce olmuştu format atalı. Hatta HDD'yi de yeni aldım 1 hafta olmamıştır daha. Bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Sanırım sorun burdan kaynaklanıyor. Ama neden sadece CSGO da anlayamadım... Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır dostlar?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
CS'de bu ara herkes aynı sorunu yaşıyor. Özürlü bir oyun yapacak bir şey yok.
Vallahi dedim bir tek bende mi böyle oluyor diye canım sıkılıyordu. Ama ayar çekince kalmıyor bu sorun. Fps_max 0 yazınca düzeliyor bende.

Ben oyunu SSD'ye taşıdım, BIOS'tan "Asus Optimal" ayarını seçtim, Windows'da nihai performans modunu açtım, Nvidia Denetim Masası'nda da ayarları oyuna bıraktım. Bende düzeldi ama hangisinden sonra bilemem. İşlemci sürekli 3.80-3.85 GHz gibi bir değerde çalışıyor.(R5 2600 var bende de)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı