R5 2600 ve GTX 1660 Ti için 1100 TL'ye Anakart ve Kasa Önerisi

Anakart ve kasadan emin olamadım acaba ne önerirsiniz? (Anakartı: MSI B450M PRO-M. 2 V2 düşünüyordum, kasayı: Corsair Carbide CC-9011151-EU ama şimdi anakartı: ASUS B450M TUF Pro düşünüyorum, kasa için fikrim yok. )

Aldığım parçalar:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran kartı: GTX 1660 Ti

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ilerde uçuk bir upgrade düşünmüyorsanız, 1100 ₺ anakart önerisi sistemi dengesizleştirecek bu yüzden hoşunuza giden ve artıları olan 700 - 800 ₺ civarı kartlara yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Yanlış anladınız ya da ben yanlış izah ettim. Hem anakart hem kasa (psu ile) alacağım 1100 TL'ye sadece anakart almak elbette uçuk olurdu.

Anakartı B450 alacağım da MSI gaming plus veya pro m2 v2 mi? Asus pro TUF mu alsam? Modeline karar veremedim. Açıkcası arada ki farklarını avantajı uzun vadede nasıl olur kestiremiyorum da.

Anakart olarak ben de MSİ B450 Gaming Plus var güncellemesinide yaptım r3 nesili destekliyor ama Asus un b450 modelinin ses kalitesi daha iyimiş o yüzden size kalmış bir şey. Asus alınabilir ses kalitesi iyi olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…