R5 2600 ve GTX 1660 Ti sistem nasıldır?

Teşekkür ederim hocam. Sizce beni uzun bir süre götürür mü yoksa işlemci düşük mi ekran kartı için...
Hocam 1080p kesinlikle yeterli olacaktır.
Teşekkür ederim hocam. Sizce beni uzun bir süre götürür mü yoksa işlemci düşük mi ekran kartı için...
Bence hocam F/P işlemci almışsınız 6 core 12 thread için. Ve hocam uzun süre götürmesini temenni ederim.

Hocam 1080p kesinlikle yeterli olacaktır.

Bence hocam F/P işlemci almışsınız 6 core 12 thread için. Ve hocam uzun süre götürmesini temenni ederim.
O dediginiz şeyi pek bilmiyorum, acaba açıklar mısınız? 750 gibi bir fiyata aldım nasıldır sizce

Sisteminiz orta segment bi sistem ve parçalarınız uyumlu gözüküyor. Ryzen bir sistem kullanıcaksanız RAM kapasitenizi 16 gb yapmanızı ve dual channel yani cift kanal bellek olarak kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Performans açısından gözle görülür bi artış sağlayabilirsiniz. Güzel günlerde kullanın.

Hocam teşekkür ederim. Valla tedirgin oldugum tek bir konu var:kasa. Acaba bu kasanın hava akışı nasıldır? 80 plus sertifikası var ama yinede bilemedim

Hocam teşekkür ederim. Valla tedirgin oldugum tek bir konu var:kasa. Acaba bu kasanın hava akışı nasıldır? 80 plus sertifikası var ama yinede bilemedim
Hocam 80 plus sertifikalı parça güç kaynağı (psu) içindir. Ve hocam kasanın hava sirkülasyonu iyidir.

Kasanın ön yüzeyi diğer modeller gibi camlı değil ızgaralı bir model, hava akışı güzel tedirgin olmanıza hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…