R5 2600 ve GTX 1660 Ti sistem toplama

Parça uyumsuzlu yok sisteminizde. Ama ben şahsen adata ssd yerine başka marka ssd almayı tercih ederdim.Bu arada ne kadar oluyor bu sistem?
Hocam 4900 TL civarı tutuyor ama yılbaşı indirimiyle biraz daha düşeceğini düşünüyorum. Bu arada SSD olarak hangi marka ve model önerirsiniz.

Açıkçası eğer bütçeniz uygun ise samsung seçmenizi öneririm sonuçta ssdde şuan dünyada 1 numara ama eğer bütçeniz kısıtlı ise toshiba, wd, corsair, sandisk gibi markalara bakabilirsiniz ama bunların içinden eğer bütçeniz var ise samsung kısıtlı ise toshiba tercih etmenizi öneririm

Açıkçası eğer bütçeniz uygun ise samsung seçmenizi öneririm sonuçta ssdde şuan dünyada 1 numara ama eğer bütçeniz kısıtlı ise toshiba, wd, corsair, sandisk gibi markalara bakabilirsiniz ama bunların içinden eğer bütçeniz var ise samsung kısıtlı ise toshiba tercih etmenizi öneririm
Hocam bütçem max 400 TL. Aslında Toshiba düşünüyordum ama çabuk bozuluyor gibi bir yorum gördüm. O yüzden adata SSD ekledim.

Eğer bozulma konusunda bir sıkıntınız var ise james donkey ssd yede bakabilrisiniz hem daha ucuz hemde 3 yıl garanti sunuyor. Ayrıca toshibada sıkıntı yaşayan çok az kişi gördüm ben. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Eğer bozulma konusunda bir sıkıntınız var ise james donkey ssd yede bakabilrisiniz hem daha ucuz hemde 3 yıl garanti sunuyor. Ayrıca toshibada sıkıntı yaşayan çok az kişi gördüm ben. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı