R5 2600 ve GTX 1660S Sistem

Mexalon

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart

AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci

MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6 GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-e 3.0 Ekran Kartı

Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4 RAM CMK8GX4M1D3000C16

WD Blue 1TB 7200RPM SATA 3.0 64MB 3, 5" Sabit Disk (WD10EZEX)

High Power Element Smart 750W Mavi LED'li 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HP-EP-750S)

Aerocool Aero One Eclipse Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir RGB USB 3.0 Oyuncu Kasası (AE Aero1EC)

(Şimdilik SSD düşünmüyorum belki ileride takarım.)

Arkadaşlar ben aşırı oyun tutkunu bir kullanıcı değilim, ekseriyetle pes oynamayı severim. Bazen de FPS, hikayeli birkaç oyun oynarım. En son çıkan oyunu en yüksek özellikte oynamalıyım gibi bir takıntım yok. Ama uzun yıllar pes oynayabileyim sıkıntısız bir şekilde. Özellikleri bütçe dahilinde geleceğe yönelik tutmaya çalıştım.
Kafamı karıştıran şu: Kardeşim seçtiğim ekran kartının gereksiz pahalı olduğunu hak etmediğini söylüyor ve RX serisi daha ucuz kartlar almamın yeterli olacağını söyledi. Siz değerli arkadaşlarım yorumlarını bekliyorum. Herkese hayırlı ramazanlar.
Allah'a emanet olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart

AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci

MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6 GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-e 3.0 Ekran Kartı

Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4 RAM CMK8GX4M1D3000C16

WD Blue 1TB 7200RPM SATA 3.0 64MB 3, 5" Sabit Disk (WD10EZEX)

High Power Element Smart 750W Mavi LED'li 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HP-EP-750S)

Aerocool Aero One Eclipse Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir RGB USB 3.0 Oyuncu Kasası (AE Aero1EC)

(Şimdilik SSD düşünmüyorum belki ileride takarım.)

Arkadaşlar ben aşırı oyun tutkunu bir kullanıcı değilim, ekseriyetle pes oynamayı severim. Bazen de FPS, hikayeli birkaç oyun oynarım. En son çıkan oyunu en yüksek özellikte oynamalıyım gibi bir takıntım yok. Ama uzun yıllar pes oynayabileyim sıkıntısız bir şekilde. Özellikleri bütçe dahilinde geleceğe yönelik tutmaya çalıştım.
Kafamı karıştıran şu: Kardeşim seçtiğim ekran kartının gereksiz pahalı olduğunu hak etmediğini söylüyor ve RX serisi daha ucuz kartlar almamın yeterli olacağını söyledi. Siz değerli arkadaşlarım yorumlarını bekliyorum. Herkese hayırlı ramazanlar.
Allah'a emanet olun.
Bi arkadaşimda bu sistemin aynisi var ve şuana kadar çok memnun ne bi ısınma sorunu var ne kasma muazzam bir sistem. Bende de rzyen 5 1600 rx580 4 gb var ve bende çok memnunum eğer eps oynayacaksan sadece çok para vermene gerek yok benim topladiğim gini bir sistem işini gorecektir fakat 1660 çok cok daha iyi bir seçim olur.

Cevabın için çok teşekkür ederim kardeşim. O zaman tuhaf bir durum yok yani.
Kullandığım ramlari bu sayfada bulamadım. Ben mi beceremedim, ramlar bana uygun mu değil mi ? Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı