R5 2600 ve RX 550 sisteme Ekran kartı mı yoksa işlemci mi alınmalı?

Ekran kartı değişmelisin işlemciyi değiştirirsen ekran kartıyla kazanacağına kıyasla çok daha az oyun performansı kazanırsın.

Eğer browser kullanımında sıkışacak kadar bıktırdıysa işlemci değiştirebilirsin ama 5500 alma 5600 al traylari arasında 300-400TL fiyat vardı en son zen3 bir işlemci almak varken zen2 olan 5500'ü alma daha çevik olsun.

Şu an fark 800TL olmuş ama alıncaksa bile 5600 almak daha mantıklıdır.

Ama sen ekran kartı al işlemci alma.

i5 4590S'den geçiyorum gerçekten AMD büyük rahatlık soketleri.
İntel pişmanlıktır hala sorunlarını yaşıyorum zamanında amd kötü dediler diye geçmedik şimdi anlıyorum hatalarımı.

Ryzen işlemciler fena birşey hocam. Bende ilk fırsatta ryzen 5 3600 alacağım. Ama arkadaşa amd ekran kartımı yoksa nvidia ekran kartı mı önerilmeli? 1650 gibi kartlar var ama piyasası çok pahalı.
1650-1660. Bütçenizi baya bi yükseltirseniz 6600

İntel pişmanlıktır hala sorunlarını yaşıyorum zamanında amd kötü dediler diye geçmedik şimdi anlıyorum hatalarımı.
demeyin öyle benim 6400le 10100 iyi ikiliydi zamanında

Dual Core E6600 dışında hiç Intel kullanmadım dayanıklılık konusunda bir şey diyemem ama soket rahatlığı aşırı iyi, 1050 Ti sisteme R3 var 4 Core ile sıkışıyor diye R5 5600 yapıştırdım A320M Pro vh plusa rahat rahat kullanıyorum uçtu sistem, hiç anakart değiştirmeden ekran kartı bile takmayı düşünüyorum çok büyük rahatlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı