Brkhnkdmr2
Decapat
Daha fazla
PSU yetiyor diye iyi olmuyor. Her halükarda berbat bir PSU. Dedigim gibi kalitesiz.
Her oyunu rahat acıyor derken sanki 1080P 60 FPS oynuyorsun yeni oyunlari...
Gerçekten kötü bir PC. Inadına iyi olan seye kötü demiyoruz, kötü ki kötü diyoruz.
Büyük hata etmişsin. Çok daha iyisi alınırdı.
Hocam alınmaz, Ryzen 5 2600 çok fazla kalıyor o sisteme yanına RX 570 almanız gerekir bu durumda. Gerek yok. RAM belleği kötü onu değiştirin. Güç kaynağı zaten Allah'a emanet. Güncellenebilir arkadaş neyin kafasını yaşıyor acabaArkadaşlar, ben Teknobiyotik'ten RX 560, Ryzen 5 2600, 240 GB SanDisk SSD, A320M anakart ve 8 GB RAM'li sistem aldım. Sizce bu sisteme 4 bin TL iyi mi?
İsteyenler a2.5 Killer yazıp işlemciyi Ryzen 5 2600 yapabilir.
Teknobiyotik A2.5 Killer - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
CS:GO'da en düşükte alıyorsan ne mutlu sanaGEENEL OLARAK BİR SÜRÜ YERDE OKUYUP ALDIM BİR KİŞİNİN YORUMU İLE İŞ YAPMAZDIM 4BİN TL YE DAHA GÜZEL BİR KASA TOPPLAYIP LİNK ATARSAN SEVİNİRİM ÇOĞU YENİ NESİL OYUNDA 120 150 FPS ARASI ALIYORUM CS GO 320 FPS CYCLE 130 FPS ÇOĞU OPYUNDA İŞİMİ GÖRÜYOR FPS DEĞERLERİNDE DE ÇOK MUTLUYUM PSU DA ABARTILACAK KADAR KÖTĞ DEĞİL.
Adamın bütçesi buna yetmiş. İleriye dönük bir sistem. İstediği zaman parçaları yenileyebilir.Tamam, sen iyi olduğunu sanmaya devam edebilirsin.
Bayağı araştırmışsın, aynen. Gelip burada konu açsan 1 kişi önermez o sistemi. Bu paraya RX 570 alırdın.
PSU hadi günü kurtardi diyelim ne kadar kalitesiz de olsa, upgrade ederken keşke deme o zaman.
FPS'ye bakıp iyi PC aldığını sanıyorsun, yazık.
350W TX PSU bayağı ileriye dönükmüş. A320 de öyle, aşırı ileriye dönük 2 bileşen.İleriye dönük bir sistem.
Tamam, biz de aynı bütçeye daha iyi ve kaliteli sistem dizebilirdi diyoruz. R5 2600 & RX 560 mantıklı değil.Adamın bütçesi buna yetmiş.
Son derece katılıyorum. Acaba neye göre ileriye dönük350W TX PSU bayağı ileriye dönükmüş. A320 de öyle, aşırı ileriye dönük 2 bileşen.
Tamam, biz de aynı bütçeye daha iyi ve kaliteli sistem dizebilirdi diyoruz. R5 2600 & RX 560 mantıklı değil.
Yenilemek istese 50 çeşit masrafa girecekAdamın bütçesi buna yetmiş. İleriye dönük bir sistem. İstediği zaman parçaları yenileyebilir.
Ne dizebilirsin mesela? İleriye dönük olmayan 3. nesil Ryzen ile 570 mi dizersin? Adam ileride parası olunca buna çok rahat 700W PSU 2070+2x16 RAM takabilir. 4000 TL'ye bundan daha iyi ileriye dönük bir sistem topla da görelim o zaman.350W TX PSU bayağı ileriye dönükmüş. A320 de öyle, aşırı ileriye dönük 2 bileşen.
Tamam, biz de aynı bütçeye daha iyi ve kaliteli sistem dizebilirdi diyoruz. R5 2600 & RX 560 mantıklı değil.
Ryzen 3. nesil önü kapalı mı? Gelmişsin bana 350W TX PSU ileriye dönük diyorsun, komedi gerçekten. Arkadaşın aldığı PC kötü. Savunulacak bir şey bunda. İleriye dönük falan da değil.
1200 AF + RX 570 sistem dahi toplasa çok daha iyi performans alacak. Sonradan da işlemci yükseltmesi yapar ve biter. Gidip kıytırık bileşenleri savunmanın bir manası yok.
AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
PSU'yu değiştirip alabilirdi.
Ryzen 3. nesil önü kapalı mı? Gelmişsin bana 350W TX PSU ileriye dönük diyorsun, komedi gerçekten. Arkadaşın aldığı PC kötü. Savunulacak bir şey bunda. İleriye dönük falan da değil.
1200 AF + RX 570 sistem dahi toplasa çok daha iyi performans alacak. Sonradan da işlemci yükseltmesi yapar ve biter. Gidip kıytırık bileşenleri savunmanın bir manası yok.
AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
PSU'yu değiştirip alabilirdi.