Sinerji Spark Ryzen 5 7600X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RX6800 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bunu önerir misiniz beyler, öbürkü elrean pcden daha mı iyi? ve MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB mı iyi yoksa Gigabyte GeForce GTX1660 Super Gaming OC 6G 6GB? Hangisini seçmeliyim ikiside aynı performansı verir değil mi? Sıcaklık konusunda falan fanları vs. hangisinin iyi?
Bunu önerir misiniz, öbürkü elrean PC'den daha mı iyi? Ve MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6 GB mı iyi yoksa Gigabyte GeForce GTX1660 Super Gaming OC 6G 6 GB? Hangisini seçmeliyim ikisi de aynı performansı verir değil mi? Sıcaklık konusunda falan fanları vs. hangisinin iyi?
Bunu önerir misiniz, öbürkü elrean PC'den daha mı iyi? Ve MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6 GB mı iyi yoksa Gigabyte GeForce GTX1660 Super Gaming OC 6G 6 GB? Hangisini seçmeliyim ikisi de aynı performansı verir değil mi? Sıcaklık konusunda falan fanları vs. hangisinin iyi?
Anakart olarak hangisini önerirsin peki? Gigabyte B450M S2H 3600mhz, MSI B450M-A PRO MAX 3466mhz, Asus Prime B450M-K 4400mhz? Üçünden hangisi ve nedenini de açıklarsan sevinirim.
Arkadaş, size R3 3100+RTX2060 alın demiştim. Çok daha iyi performans alacağınız halde, gelmiş aynı fiyata GTX1660 Super model tartışması yapıyorsunuz...
Arkadaş, size R3 3100+RTX2060 alın demiştim. Çok daha iyi performans alacağınız halde, gelmiş aynı fiyata GTX1660 Super model tartışması yapıyorsunuz...
Dostum, tek tek almayacağım parçaları. Bu söylediğiniz sistemi itopya vs. gibi bir siteden atarsanız almayı düşüneceğim. Ve söylediğiniz fiyat kadar uygun olacağını da sanmıyorum.
Dostum, tek tek almayacağım parçaları. Bu söylediğiniz sistemi İtopya vs. gibi bir siteden atarsanız almayı düşüneceğim. Ve söylediğiniz fiyat kadar uygun olacağını da sanmıyorum.
Alıp bir bilgisayarcıya toplatabilirsiniz, eğer ayrı ayrı almayı kabul ederseniz parçaları atayım. İtopya, Sinerji gibi sitelerde daha pahalıya geliyor.
Alıp bir bilgisayarcıya toplatabilirsiniz, eğer ayrı ayrı almayı kabul ederseniz parçaları atayım. İtopya, Sinerji gibi sitelerde daha pahalıya geliyor.
Anakart olarak hangisini önerirsin peki? Gigabyte B450M S2H 3600MHz, MSI B450M-A PRO Max 3466MHz, ASUS Prime B450M-K 4400MHz? Üçünden hangisi ve nedenini de açıklarsan sevinirim.