R5 2600 ve RX 570/GTX 1660S sistem nasıldır?

İşlemci:

Anakart:

RAM:

SSD:

Ekran Kartı:

Kasa:

Güç Kaynağı:

Toplam Tutar: 6375.87₺
Mesajları okumayı denemelisin.

Kitap okuyarak, okuduğunu anlama becerini geliştirmelisin.

İşlemci:

Anakart:

RAM:

SSD:

Ekran Kartı:

Kasa:

Güç Kaynağı:

Toplam Tutar: 6375.87₺

Kanka eline sağlık güzel olmuşda bunu şimdi tek tek almaya çalışsam her birini aynı internet sitesinden felan alıcam kredi kartına taksit yaptıracağım nasıl olacak o iş her birine ayrı felan?

İşlemci:

Anakart:

RAM:

SSD:

Ekran kartı:

Kasa:

Güç kaynağı:

Toplam tutar: 6375.87₺

Ne diyorsun ya sen?
Daha mesajları okumamış gelmiş yorum yapıyor.
RTX2060 sığdırmak için 8 GB RAM ve 240GB SSD😂😂.
Bol droplu oyunlar size.
240GB SSD'ye de 2 oyun yüklersin.

Kanka eline sağlık güzel olmuşda bunu şimdi tek tek almaya çalışsam her birini aynı internet sitesinden falan alacağım kredi kartına taksit yaptıracağım nasıl olacak o iş her birine ayrı falan?

Aynı siteden olanlara (N11, Amazon vb) toplu taksit yapabilirsiniz, diğerlerine tek tek yapmak zorundasınız...
Ne diyorsun ya sen?
Daha mesajları okumamış gelmiş yorum yapıyor.
RTX2060 sığdırmak için 8 GB RAM ve 240GB SSD😂😂.
Bol droplu oyunlar size.
240GB SSD'ye de 2 oyun yüklersin.

Alacak kişinin bütçesi 7000₺, artan bütçeye RAM'i 16 ve SSD'yi 480GB yapabilir, oynayağı oyuna göre. Ayrıca RAM yükseltmek, GPU değiştirmekten daha az zahmetli bir iş. Hahah! Gelmiş, yalancı durumuna düşmemek için saçma sapan mesajlar yazmışsın.

Son düzenleme:
Baylar, https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/1602079083360-png.694186/ bunu almaya karar verdim ya, sizin bunu önermeme sebebiniz neydi? İşlemci ve ekran kartı çok ısınması bir sorun çıkartır mı olmadı camını çıkartırım öyle kullanırım sorun yok yani genellikle CS:GO oynayacağım zaten bu sistemin fiyatı bayada makul işlemcisine göre felan RYZEN 5 3600 kullanıyor ekran kartı desen aynı zaten. Anakartı S2H öneriyorsunuz fakat o anakart şuan bu bilgisayar tercihlerinde yok yani benide bi çıkmaza düşürdünüz. Bu bilgisayarda zaten işlemcisine göre felan baya uygun öbür sitelerde aynısını toplamaya kalksam bir 7300TL felan oluyor. Sizce iyi değil mi sorun olacağını düşünmüyorum, işlemci veya ekran kartı ısınınca birşey olacağını düşünmüyorum sonuçta herkesin ki ısınıyor.

Baylar, https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/1602079083360-png.694186/ bunu almaya karar verdim ya, sizin bunu önermeme sebebiniz neydi? İşlemci ve ekran kartı çok ısınması bir sorun çıkartır mı olmadı camını çıkartırım öyle kullanırım sorun yok yani genellikle CS:GO oynayacağım zaten bu sistemin fiyatı bayada makul işlemcisine göre falan Ryzen 5 3600 kullanıyor ekran kartı desen aynı zaten. Anakartı S2H öneriyorsunuz fakat o anakart şu an bu bilgisayar tercihlerinde yok yani beni de bir çıkmaza düşürdünüz. Bu bilgisayarda zaten işlemcisine göre falan bayağı uygun öbür sitelerde aynısını toplamaya kalksam bir 7300TL falan oluyor. Sizce iyi değil mi sorun olacağını düşünmüyorum, işlemci veya ekran kartı ısınınca bir şey olacağını düşünmüyorum sonuçta herkesin ki ısınıyor.

Sen bilirsin dostum.
Gerekli tavsiyelerde bulunduğumu düşünüyorum.

Sen bilirsin dostum.
Gerekli tavsiyelerde bulunduğumu düşünüyorum.
Yok yani işlemci çok ısınır demişsinde bu işlemcinin yanında stok fanı soğutmuyor mu bunu? İşlemci çok ısındı diyelim sonuçları ne olur bunun? Bilgisayarında önünde 3 fan arkasında da 1 tane fan var. Ekran kartının kendi iki tane fanı felanda var ısınır mı sence, ısınırsa da sorun çıkartır mı? Ve bu bilgisayarın anakartında VRAM soğutucusu mu ne yok, sorun olur mu yani yoksa S2H olursa daha mı iyi olur diyorsunuz yani?

Yok yani işlemci çok ısınır demişsinde bu işlemcinin yanında stok fanı soğutmuyor mu bunu? İşlemci çok ısındı diyelim sonuçları ne olur bunun? Bilgisayarında önünde 3 fan arkasında da 1 tane fan var. Ekran kartının kendi iki tane fanı falanda var ısınır mı sence, ısınırsa da sorun çıkartır mı? Ve bu bilgisayarın anakartında VRAM soğutucusu mu ne yok, sorun olur mu yani yoksa S2H olursa daha mı iyi olur diyorsunuz yani?

S2H olması daha iyi.
Kasada istersen 20 tane fan olsun.
Her yeri cam olduktan sonra bir etkisi olmaz.
Benim dediğim ürünün işlemcisi hariç her şeyi daha iyi.
3600'un stok soğutucusu yeterli değil.
Zor bir karar haklısınız.

S2H olması daha iyi.
Kasada istersen 20 tane fan olsun.
Her yeri cam olduktan sonra bir etkisi olmaz.
Benim dediğim ürünün işlemcisi hariç her şeyi daha iyi.
3600'un stok soğutucusu yeterli değil.
Zor bir karar haklısınız.
Son olarakta ekran kartım ve işlemcimin çok ısınması sorun yaratır mı yani zaten bunlar çok ısınan şeyler herkeste ısınıyor, çok ısınması sorun çıkartır mı? 70-80 derece zaten normal değerler.

Son olarak da ekran kartım ve işlemcimin çok ısınması sorun yaratır mı yani zaten bunlar çok ısınan şeyler herkeste ısınıyor, çok ısınması sorun çıkartır mı? 70-80 derece zaten normal değerler.

İşlemcinin 80 derece üzerine çok rahat çıkacağından eminim.
Hayır herkeste ısınmıyor.
Mesh kasalar bu yüzden önemli.
İyi bir hava akışı sağlıyor ve sistemi soğuk tutuyor.

Son olarak da ekran kartım ve işlemcimin çok ısınması sorun yaratır mı yani zaten bunlar çok ısınan şeyler herkeste ısınıyor, çok ısınması sorun çıkartır mı? 70-80 derece zaten normal değerler.

Buyur dostum senin için araştırdım ve buldum.
İçinde 3600'den daha güçlü bir işlemci ve 1660 Super bulunuyor.
SSD'yi 480GB HyperX Fury olarak, kasayi Dark diamond Pro mesh olarak değiştir ve al.
Acele et 5 ürün kalmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı