Mesajları okumayı denemelisin.
Kanka eline sağlık güzel olmuşda bunu şimdi tek tek almaya çalışsam her birini aynı internet sitesinden felan alıcam kredi kartına taksit yaptıracağım nasıl olacak o iş her birine ayrı felan?İşlemci:
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anakart:
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM:
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
SSD:
Western Digital 240 GB Green WDS240G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 240 GB Green WDS240G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran Kartı:
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kasa:
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Güç Kaynağı:
High Power HPE-600BR-A12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power HPE-600BR-A12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power HPE-600BR-A12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 898,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplam Tutar: 6375.87₺
Kitap okuyarak, okuduğunu anlama becerini geliştirmelisin.
İşlemci:
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anakart:
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM:
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
SSD:
Western Digital 240 GB Green WDS240G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 240 GB Green WDS240G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran kartı:
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kasa:
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Güç kaynağı:
High Power HPE-600BR-A12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power HPE-600BR-A12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power HPE-600BR-A12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 898,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplam tutar: 6375.87₺
Kitap okuyarak, okuduğunu anlama becerini geliştirmelisin.
Kanka eline sağlık güzel olmuşda bunu şimdi tek tek almaya çalışsam her birini aynı internet sitesinden falan alacağım kredi kartına taksit yaptıracağım nasıl olacak o iş her birine ayrı falan?
Ne diyorsun ya sen?
Daha mesajları okumamış gelmiş yorum yapıyor.
RTX2060 sığdırmak için 8 GB RAM ve 240GB SSD.
Bol droplu oyunlar size.
240GB SSD'ye de 2 oyun yüklersin.
Baylar, https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/1602079083360-png.694186/ bunu almaya karar verdim ya, sizin bunu önermeme sebebiniz neydi? İşlemci ve ekran kartı çok ısınması bir sorun çıkartır mı olmadı camını çıkartırım öyle kullanırım sorun yok yani genellikle CS:GO oynayacağım zaten bu sistemin fiyatı bayada makul işlemcisine göre falan Ryzen 5 3600 kullanıyor ekran kartı desen aynı zaten. Anakartı S2H öneriyorsunuz fakat o anakart şu an bu bilgisayar tercihlerinde yok yani beni de bir çıkmaza düşürdünüz. Bu bilgisayarda zaten işlemcisine göre falan bayağı uygun öbür sitelerde aynısını toplamaya kalksam bir 7300TL falan oluyor. Sizce iyi değil mi sorun olacağını düşünmüyorum, işlemci veya ekran kartı ısınınca bir şey olacağını düşünmüyorum sonuçta herkesin ki ısınıyor.
Yok yani işlemci çok ısınır demişsinde bu işlemcinin yanında stok fanı soğutmuyor mu bunu? İşlemci çok ısındı diyelim sonuçları ne olur bunun? Bilgisayarında önünde 3 fan arkasında da 1 tane fan var. Ekran kartının kendi iki tane fanı felanda var ısınır mı sence, ısınırsa da sorun çıkartır mı? Ve bu bilgisayarın anakartında VRAM soğutucusu mu ne yok, sorun olur mu yani yoksa S2H olursa daha mı iyi olur diyorsunuz yani?Sen bilirsin dostum.
Gerekli tavsiyelerde bulunduğumu düşünüyorum.
Yok yani işlemci çok ısınır demişsinde bu işlemcinin yanında stok fanı soğutmuyor mu bunu? İşlemci çok ısındı diyelim sonuçları ne olur bunun? Bilgisayarında önünde 3 fan arkasında da 1 tane fan var. Ekran kartının kendi iki tane fanı falanda var ısınır mı sence, ısınırsa da sorun çıkartır mı? Ve bu bilgisayarın anakartında VRAM soğutucusu mu ne yok, sorun olur mu yani yoksa S2H olursa daha mı iyi olur diyorsunuz yani?
Son olarakta ekran kartım ve işlemcimin çok ısınması sorun yaratır mı yani zaten bunlar çok ısınan şeyler herkeste ısınıyor, çok ısınması sorun çıkartır mı? 70-80 derece zaten normal değerler.S2H olması daha iyi.
Kasada istersen 20 tane fan olsun.
Her yeri cam olduktan sonra bir etkisi olmaz.
Benim dediğim ürünün işlemcisi hariç her şeyi daha iyi.
3600'un stok soğutucusu yeterli değil.
Zor bir karar haklısınız.
Son olarak da ekran kartım ve işlemcimin çok ısınması sorun yaratır mı yani zaten bunlar çok ısınan şeyler herkeste ısınıyor, çok ısınması sorun çıkartır mı? 70-80 derece zaten normal değerler.
Son olarak da ekran kartım ve işlemcimin çok ısınması sorun yaratır mı yani zaten bunlar çok ısınan şeyler herkeste ısınıyor, çok ısınması sorun çıkartır mı? 70-80 derece zaten normal değerler.