B BaranVrlk Centipat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 68 11 Eylül 2020 #1 Herkese selam. Sahip olduğum sistem; AMD Ryzen 5 2600 16 GB. Radeon RX 570 series. Bu sistemde Warzone'da kaç FPS almam gerekir?
Herkese selam. Sahip olduğum sistem; AMD Ryzen 5 2600 16 GB. Radeon RX 570 series. Bu sistemde Warzone'da kaç FPS almam gerekir?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu referans alın bir miktar daha yüksek alacaksınız ekran kaydı olduğundan Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu referans alın bir miktar daha yüksek alacaksınız ekran kaydı olduğundan
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 11 Eylül 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fikir edinirsiniz. RAM'ler çift kanal değilse FPS düşüşü olabilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fikir edinirsiniz. RAM'ler çift kanal değilse FPS düşüşü olabilir.
KS KS B BaranVrlk Centipat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 68 11 Eylül 2020 #4 Gösterilenden çok daha az FPS alıyorum. Bunun nedeni harici diske kurulu olması olabilir mi? Artı 0 Eksi
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 11 Eylül 2020 #5 BaranVrlk dedi: Gösterilenden çok daha az FPS alıyorum. Bunun nedeni harici diske kurulu olması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... HDD FPS ye etki etmez çok kötü bir HDD değilse tabi. Sadece dolaylı yollardan etkiler. RAM'leriniz çift kanal mı yoksa sadece 1 tane 16 GB'mı? Artı 0 Eksi
BaranVrlk dedi: Gösterilenden çok daha az FPS alıyorum. Bunun nedeni harici diske kurulu olması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... HDD FPS ye etki etmez çok kötü bir HDD değilse tabi. Sadece dolaylı yollardan etkiler. RAM'leriniz çift kanal mı yoksa sadece 1 tane 16 GB'mı?
KS KS B BaranVrlk Centipat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 68 11 Eylül 2020 #6 Typhon18 dedi: HDD FPS ye etki etmez çok kötü bir HDD değilse tabi. Sadece dolaylı yollardan etkiler. RAM'leriniz çift kanal mı yoksa sadece 1 tane 16 GB'mı? Genişletmek için tıkla... Çift kanal 8-8 Artı 0 Eksi
Typhon18 dedi: HDD FPS ye etki etmez çok kötü bir HDD değilse tabi. Sadece dolaylı yollardan etkiler. RAM'leriniz çift kanal mı yoksa sadece 1 tane 16 GB'mı? Genişletmek için tıkla... Çift kanal 8-8
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 11 Eylül 2020 #7 BaranVrlk dedi: Çift kanal 8-8 Genişletmek için tıkla... Harddiskinizin hızını CrystalDiskMark ile ölçün düşükse ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
BaranVrlk dedi: Çift kanal 8-8 Genişletmek için tıkla... Harddiskinizin hızını CrystalDiskMark ile ölçün düşükse ondan kaynaklı olabilir.
KS KS B BaranVrlk Centipat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 68 11 Eylül 2020 #8 Değerler bu şekilde hocam, yüksek olan SSD'ye ait. Dosya Ekleri HARİCİDİSK.PNG 11,9 KB · Görüntüleme: 59 SSD.PNG 12,1 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 11 Eylül 2020 #9 BaranVrlk dedi: Değerler bu şekilde hocam, yüksek olan SSD'ye ait. Genişletmek için tıkla... Değerleriniz gayet normal, sıkıntı HDD ile alakalı değil. Artı 0 Eksi
BaranVrlk dedi: Değerler bu şekilde hocam, yüksek olan SSD'ye ait. Genişletmek için tıkla... Değerleriniz gayet normal, sıkıntı HDD ile alakalı değil.
KS KS B BaranVrlk Centipat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 68 11 Eylül 2020 #10 nih dedi: Değerleriniz gayet normal, sıkıntı HDD ile alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Anlamadım gitti, vermesi gereken performansı alamıyorum hiçbir şekilde. Artı 0 Eksi
nih dedi: Değerleriniz gayet normal, sıkıntı HDD ile alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Anlamadım gitti, vermesi gereken performansı alamıyorum hiçbir şekilde.