R5 2600 ve RX 570 Sisteme Görüntü Gelmiyor

fore1gn

Hectopat
Merhaba, şu parçalardan oluşan bir sistem topladık;
  • Ryzen 5 2600
  • Asus Rog Strix RX570
  • MSİ B350 Gaming Pro
  • Corsair 3000MHz DDR4 8 GB
Yeni topladığımız bilgisayara görüntü gelmiyor, klavye fare takar takmaz ışıkları gidip geliyor fakat bütün fan ve LED'ler çalışıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Soracaklar için RAM slotunu değiştirip takmayı denedik sonuç aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben arkadaşıyım ekrana görüntü alamadık ekran kartını çıkartıp anakarttan almayı denedik gene olmadı fare yi takinca işık geliyo hemen gidiyor.Ram kaynaklı olabilirmi 3000mhz ram kullandık

Biosta bir sıkıntı olabilir 2. nesil Ryzenin çalışması için Bios güncellemeniz lazım. Birde Display Port bağlantı yerine HDMİ deneyin. Driverları kurduktan sonra Display Porttan alın görüntüyü.

Anakartı aldığınız yerde Bios güncellemesi yapmadılarsa sorununuz Bios güncellemesi ile çözülecektir.Ryzen 1. nesil işlemci bulabiliyorsanız onunla açıp kendiniz yapablirsiniz. Bulamazsanız anakartı servise gönderebilirsiniz.

Merhaba ben arkadaşıyım ekrana görüntü alamadık ekran kartını çıkartıp anakarttan almayı denedik gene olmadı fare yi takinca işık geliyo hemen gidiyor.Ram kaynaklı olabilirmi 3000mhz ram kullandık
Yüksek ihtimal anakartın BIOS'u güncel olmadığı için 2.Nesil Ryzen işlemcinizi tanımıyor eğer başka bir sebebi yoksa. Ve anakarttan görüntü alamazsınız R5 2600'ün içinde dahili bir grafik birimi bulunmuyor.

Merhaba, şu parçalardan oluşan bir sistem topladık;
  • Ryzen 5 2600
  • Asus Rog Strix RX570
  • MSİ B350 Gaming Pro
  • Corsair 3000MHz DDR4 8 GB
Yeni topladığımız bilgisayara görüntü gelmiyor, klavye fare takar takmaz ışıkları gidip geliyor fakat bütün fan ve LED'ler çalışıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Soracaklar için RAM slotunu değiştirip takmayı denedik sonuç aynı.

Bu sistemdeki problem anakarttır,1 nesil ryzen işlemci ile bios güncelleyip çalıştırabilirsin. Ryzen 5 2600 2.nesil bir işlemcidir ve b450 tip anakart tercih etmelisiniz. Bir hafta önce aynı problemi yaşadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı