stenntugra
Decapat
Daha fazla
RX 5700XT, Ryzen 5 2600, Eski bir 600W Power Supply, 600'ünü de verebileceği hakkında üzerinde yazıyor. Deli olmamın sebebi ise bu ekran kartı ve işlemci ikilisine güç kaynağımın yeterli gelmesine rağmen görüntü kesilip geliyor. MSI Afterburner'den ekran kartının mv ayarlarını, MHz ayarlarını, Max Power ayarlarını düşüyorum olmuyor. İşlemcinin voltajını ve frekansını düşürüp sabitliyorum olmuyor. İkisini bir anda yapıyorum olmuyor. Masrafsız bir şekilde yardıma ihtiyacım var.
Dipnot: Güç kaynağı değiştirdim sorun hala devam etmekte aklımdaki tek soru: Prizimden gelen güç yetmiyor olabilir mi?
Dipnot: Güç kaynağı değiştirdim sorun hala devam etmekte aklımdaki tek soru: Prizimden gelen güç yetmiyor olabilir mi?
Güncelleme: İşlemci değişip bios güncelledim düzeldi herhangi bir sorun kalmadı.RX 5700XT, Ryzen 5 2600, Eski bir 600W Power Supply, 600'ünü de verebileceği hakkında üzerinde yazıyor. Deli olmamın sebebi ise bu ekran kartı ve işlemci ikilisine güç kaynağımın yeterli gelmesine rağmen görüntü kesilip geliyor. MSI Afterburner'den ekran kartının mv ayarlarını, MHz ayarlarını, Max Power ayarlarını düşüyorum olmuyor. İşlemcinin voltajını ve frekansını düşürüp sabitliyorum olmuyor. İkisini bir anda yapıyorum olmuyor. Masrafsız bir şekilde yardıma ihtiyacım var.
Son düzenleme: