R5 2600 ve RX 580 8GB sistem uyumlu mu?

hYpnoBaba

Hectopat
Arkadaşlar ben bir PC topladım acaba bütün parçaları uyuşuyor mu?
RX580 8 GB Sapphire, XPG Adata 8x2 RAM.
Ryzen 5 2600, 1 TB segatage HDD, Rampage 600W 80 Plus PSU, Dark Freezer CPU soğutucu, Gigabyte A320M SH2 anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
ekran kartı ve işlemci uyumlu yani aynı parçaları ben de kullanıyorum ama alabilirseniz rx5500 yada xt modelini düşünün derim anakartınızın am4 desteklemesi gerek kabaca baktım zamanım olmadığı için umarım doğrudur

Sistem uyumlu fakat PSU olarak canlı bomba kullansanız daha çok verim alırsınız.
Yani fazla bi bütçem olmadığı için onu aldım fakat 80 pluslı gidip plusuz almak istemedim ciddi bir sorun oluşturmayacağına inanıyorum
ekran kartı ve işlemci uyumlu yani aynı parçaları ben de kullanıyorum ama alabilirseniz rx5500 yada xt modelini düşünün derim anakartınızın am4 desteklemesi gerek kabaca baktım zamanım olmadığı için umarım doğrudur
Bir de işlemciyi tray aldım sorun çıkarmı

Yani fazla bi bütçem olmadığı için onu aldım fakat 80 pluslı gidip plusuz almak istemedim ciddi bir sorun oluşturmayacağına inanıyorum

Bir de işlemciyi tray aldım sorun çıkarmı
Bilemiyorum bilgili kişilere sorun 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı