R5 2600 ve RX 580 Sistem Grim Dawn oynarken kapanıyor

Loboshow

Centipat
Katılım
19 Mart 2020
Mesajlar
16
Bu Grim Dawn oyununu bılenler bılır. Bılgısayarım bu oyunda kapanıyor, acılmıyor. Bır sure PUBG, Apex, LOL, Black squad, CoD MW falan butun bu oyunları saatlerce oynuyorum, sıkıntı yok. Ama bu grım dawn da PC kapanıyor, bır turlu anlayamadım. Sızce neden olabılır? AMD Ryzen 5 2600, Sapphire RX580 8 GB, 16 RAM, 3 kasa fanlı PC'de oynuyorum ama cozemedım de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun korsan dimi?
:) biraz oyle :D bu arada oyunu almaamın nedenı turkce destegı olmamasıdır .
oyundan ziyade bilgisayarım ısı problemı olmadıgı halde kapanmaya basladı ben anlayamadım kapanıyor bı muddet acılmıyor hatta hıc acılmadı 1 kere statık elektrık olabılır dıye power basılı bekledım bıraz calıstı ama kapanma sorunu devam edıyor ısı kaynaklı degıl
 
Son düzenleme:
:) biraz oyle :D bu arada oyunu almaamın nedenı turkce destegı olmamasıdır.
Oyundan ziyade bilgisayarım ısı problemı olmadıgı halde kapanmaya basladı ben anlayamadım kapanıyor bı muddet acılmıyor hatta hıc acılmadı 1 kere statık elektrık olabılır dıye Power basılı bekledım bıraz calıstı ama kapanma sorunu devam edıyor ısı kaynaklı degıl.

Oyunu Steam'dan indirip Steam dosya konumuna Türkçe yama atabiliyorsun. Korsana destek vermiyoruz. Türkçe yama atabiliyorsun Steam'dan indirdiğin oyuna. Korsan oyunsa normaldir açılıp kapanması açıldığına şükret.
 
Oyunu Steam'dan indirip Steam dosya konumuna Türkçe yama atabiliyorsun. Korsana destek vermiyoruz. Türkçe yama atabiliyorsun Steam'dan indirdiğin oyuna. Korsan oyunsa normaldir açılıp kapanması açıldığına şükret.
oyunun tr yaması yok da oyunu bırakalım artık cod mw de de kapandı ısı kaynaklı gıbı gorunuyor ama ısılar normal 3 kasa fanı var zaten ama anlayamadım statık elektrik neden olurmu boyle kapanmasına ?
 
Oyunun TR yaması yok da oyunu bırakalım artık CoD MW de de kapandı ısı kaynaklı gıbı gorunuyor ama ısılar normal 3 kasa fanı var zaten ama anlayamadım statık elektrik neden olur mu boyle kapanmasına?

Kasanın hava akışını kötü olabilir. PSU'nuz nedir? Kasanın yan tarafını açıp tekrar girin oyunlara. MSI Afterburner uygulamasından değerleri atın. Fan hızlarını arttırın bir de.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı