Çözüldü R5 2600 ve RX 580 sistem video kaydı alırken kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hacı baba

Hectopat
RX 580 ekran kartım bulunmakta, oyun oynarken hiçbir sıkıntı yaratmıyor. Radeon Live ile video alıyorum onda da kasma bulunmuyor. Video kaydını durdurup izlemeye başladığım sırada video sanarsınız 15-20 FPS ile çekilmiş gibi gözüküyor. Ve görüntü kalitesi oldukça kötü.
Ekran kartım: AREZ Radeon RX 580.
İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600.
Monitör: AOC C24G1.
RAM: 2x8 3000 MHz RAM.
Sistemim bu şekilde. Defalarca kez DDU aracılığı ile ekran kartı driverlarını silip yeniden yükledim ama nafile.

Bende de aynı işlemci var ekran kartım 470 olmasına rağmen ne kayıtta nede izlerken sıkıntı yok. Kayıt ayarlarınız nedir?

Buyurun.

1615210883298.png

Bende bitrate 15 olarak görünüyor. Ama siz görüntü kötü demişsiniz bitrate düştükçe biraz da kötüleşebilir ama yinede deneyin isterseniz.
Bitrate yüksek olursa kasar aynen.
Bitrate'i düşürün kasma gidecektir fakat görüntü kaliteside ne kadar düşürseniz o kadar düşecektir.

Merhaba, benim sorunum da tam burada başlıyor işte. Bitrate'i 50'ye çeksem bile video kasıyormuş gibi ve kalitesiz çıkıyor. Başka video programlarını da denedim, onlar da aynı görüntüyü veriyor. Sorun neden olabilir? Donanımsal mı, yazılımsal mı; bilmiyorum.
Bitrate'i 30'a çekip, sorunu çözdüm. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı