LordVader
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Sith Lordu (Emekli)
Merhaba. Sistemin bilgilerini konu sonuna yazacağım. Sistemim özellikle ekran kartı olarak çok ısındığı ve yetersiz kaldığı için güncellemek istiyorum. 1080p gayet yeterli benim için. Özellikle Escape from Tarkov oyunu için yükseltmek istiyorum. Ekran kartı ve işlemciye ek olarak, Samsung 970 EVO M.2 SSD, 2x16 GB bellek ve kapağı kapalıyken aşırı ısınmayan bir kasa da almak istiyorum. 24" 1080 piksel monitöre sahibim. Tozdan ve ısıdan artık gına geldi. Öneriniz DDR5 hazır sistem de olabilir, aşağıda yazacağım sistemi yükseltme de olabilir.
Zaten Mali durumdan ötürü birkaç ay bekleyeceğim ama şimdiden ne alacağımı kararlaştırmak istiyorum. Dediğim gibi özellikle kasa kapağı kapalıyken fazla ısınmayan bir sistem almak istiyorum, artı olarak Tarkov için 32 GB bellek düşünüyorum. Bütçe olarak ise 20-30 bini geçmezse memnun kalırım. Ne kadar düşükse, benim için o kadar iyi maalesef. Yorumlarınızı bekliyorum.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.
Bellek: XPG 8 GB Gammix 3000 MHz CL16 X2.
Ekran kartı: ASUS Dual RX 580 8 GB.
Güç kaynağı: Sharkoon 650W SPH650 V2 80+
Zaten Mali durumdan ötürü birkaç ay bekleyeceğim ama şimdiden ne alacağımı kararlaştırmak istiyorum. Dediğim gibi özellikle kasa kapağı kapalıyken fazla ısınmayan bir sistem almak istiyorum, artı olarak Tarkov için 32 GB bellek düşünüyorum. Bütçe olarak ise 20-30 bini geçmezse memnun kalırım. Ne kadar düşükse, benim için o kadar iyi maalesef. Yorumlarınızı bekliyorum.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.
Bellek: XPG 8 GB Gammix 3000 MHz CL16 X2.
Ekran kartı: ASUS Dual RX 580 8 GB.
Güç kaynağı: Sharkoon 650W SPH650 V2 80+
Son düzenleyen: Moderatör: