R5 2600 ve RX 580 Tabanlı sistem toplama

Fikrin için çok teşekkür ederim. 550W sence yeterli olur mu? Benimki 580 ve işlemci de 2600 olacak.

Ben DA-V4 kullanıyorum ve Antalya'da oturuyorum ekran kartı sıcaklığı 85 dereceden fazlasını görmedi ayrıca güzel bir soğutma kullanıyor. Eğer sıcaklığın daha az olması için kasanın yan kapağını açabilirsin(ben açmadım).
Sinerji Argon Serisi B45-590CM Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590 +200 TL topla bunu al.
Bunu biraz daha açabilir misin?

Son düzenleme:

Antalyada Çallıda oturuyorum bende buranın havası 38 35 derece arası olmasına rağmen dediğim gibi ısı durumları olay şurda bitiyor işlemci frekansını sabitlersen
ekteki gibi oradaki ayarları kendine göre ayarladıktan sonra ki bunun için bir sürü konu var bknz:Burdan bakabilirsin ayarlarını yaptıktan sonra
ok ile gösterdiğim yerdeki fan hızı genellikle otamatikte olur ve sen bunu 60 veya 70 arasına çekersen ekran kartı daha hızlı soğuyacak hem yukardaki işlemci ayarıyla işlemcinin gücü tamamen harcanmıcak hemde ekran kartı daha hızlı soğuduğu için daha iyi çalışacaktır fakat fan sesi olabilir duruma göre fan hızını kendin ayarlayabilirsin rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi forumlar arkadaşlar antalyada oturan arkadaşım merak etme bu havalarda 75 80 normal ama 80i geçmesin aman dikkat nolur nolmaz
AMD R5 2600X-MSI RX590 ARMOR 8G OC-MSI B450M PROVDH PLUS-KINGSTON 480GB -8GB RAM - Vatan Bilgisayar

• İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB Önbellek 95W İşlemci
• ANAKART: MSI B450M PRO-VDH PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200MHz(O.C.) USB3.1 Anakart
• KASA: CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI
• RAM:Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram
• SSD: Kingston 480GB A400 Serisi Sata 3.0 Cache SSD
• EKRAN KARTI: MSI RX590 ARMOR 8G OC GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
• GÜÇ KAYNAĞI: CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI

Benim sistemim bu ha mesela 3 gün 4 gün önce antalyada ölü bir sıcak vardı 80 derece gördüm gta 5 ultra ayarlarda

Bu arada vsync açmayı unutmayın çok işe yarar performansdan kaybetmessiniz

İyi forumlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…