Selamlar arkadaşlar. Bütçem maksimum 3.800. Bunun fiyatı 3.553 civarı. Şimdi bu sistemde JD SSD Powerboost kasa ve Hiper marka PSU var. Hepsi mimli markalar olduğu için vazgeçtim. Ayrıca tek bir siteden almak istiyorum bu yüzden hazır sistemlerin üzerinden oynayarak alıyorum. Şimdi alternatiflerimde
İ5 9400F-ASUS STRİX RX570 O4GB-8GB DD4 RAM 480 GB ADATA SSD li bilgisayar toplamak var. Fiyat 3719 ayrıca kasa Cooler Master marka MB501L numaraları ve 600W PSU'lu. PSU bildiğiniz gibi kalitesiz olduğu için zarar görünce diğer parçalara zarar verir diye korkuyorum. Bu yüzden ekonomik de olsa Gamepower Powerboost Hiper gibi markalardan uzak durmak istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.
NOT: Direk kendim toplayamıyorum. Hem ayrı ayrı yerlerden almak biraz ürkütüyor hem de montaj konusunda hayatımda hiç yapmadım. Bu yüzden toplanmış sistemleri değiştirerek bir sonuca varıyorum.
Webtekno Silver kasa ve PSU sıkıntılı parçalar. Bu yüzden ben ondan vazgeçtim. PSU bilgisayarın tamamını bozabilir bildiğiniz gibi. Bu 3553 idi.