C Combine Centipat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 132 17 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar elimdeki sistem bu 1 yıldır kullanıyorum sizce Cyberpunk'ı en düşükte 30-60 arası kaldırır mı onagöre ön sipariş vereceğim bir de sizce Cyberpunk çıkışında veya çıkmadan 1 ay önce fiyatı zam alır mı şimdiden teşekkürler iyi günler
Arkadaşlar elimdeki sistem bu 1 yıldır kullanıyorum sizce Cyberpunk'ı en düşükte 30-60 arası kaldırır mı onagöre ön sipariş vereceğim bir de sizce Cyberpunk çıkışında veya çıkmadan 1 ay önce fiyatı zam alır mı şimdiden teşekkürler iyi günler
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 17 Eylül 2020 #11 Combine dedi: 1 RAM'im var ama almayı düşünüyorum. Nas HDD ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Nas HDD serverlar için diye biliyorum. Keşke onun yerine Seagate Barracuda 1 TB alsaydın. Artı 0 Eksi
Combine dedi: 1 RAM'im var ama almayı düşünüyorum. Nas HDD ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Nas HDD serverlar için diye biliyorum. Keşke onun yerine Seagate Barracuda 1 TB alsaydın.
KS KS C Combine Centipat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 132 17 Eylül 2020 #12 burakoa dedi: Nas HDD serverlar için diye biliyorum. Keşke onun yerine Seagate Barracuda 1 TB alsaydın. Genişletmek için tıkla... Peki nas HDD mi daha iyi yoksa normal HDD mi? Artı 0 Eksi
burakoa dedi: Nas HDD serverlar için diye biliyorum. Keşke onun yerine Seagate Barracuda 1 TB alsaydın. Genişletmek için tıkla... Peki nas HDD mi daha iyi yoksa normal HDD mi?
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 17 Eylül 2020 #13 Combine dedi: Peki nas HDD mi daha iyi yoksa normal HDD mi? Genişletmek için tıkla... Normal HDD tabii ki. Artı 0 Eksi
Combine dedi: Peki nas HDD mi daha iyi yoksa normal HDD mi? Genişletmek için tıkla... Normal HDD tabii ki.