Merhaba bilgisayarımı bazen açar açmaz bazen oyuna girerken bazen tarayıcı da kendini kapatıyor.
Monitörden görüntü gidiyor.
Fare klavye ışığı gidiyor fakat kasa ve kasa LED'leri açık kalıyor sorun ne anlamadım format attım hâlâ aynı driverlar kurulu en son sürüm Windows kurulu.
Uzun kullanımlardan sonra enerji tasarrufu için monitörler kendilerini kapatırlar, @GoDd1 arkadaşında bahsettiği gibi monitör kaynaklı olabilir. Monitör modeliniz nedir?
Uzun kullanımlardan sonra enerji tasarrufu için monitörler kendilerini kapatırlar, @GoDd1 arkadaşında bahsettiği gibi monitör kaynaklı olabilir. Monitör modeliniz nedir?
Bende de boyle sıkıntı var. Ekran gıdıyor bırden bıre fare ve kalvye rgb sı sonuyor ama kasa calsıyor. Reset atmadan d a duzelmıyor. Bu konu ıle ılgılı cozumu olan var mı. Sapphire rx 590 S.E ekran kartı , AMD Ryzen 5 2600x işlemci var, 16 GB RAM var bu sorunu hala cozemedım var mı bı cozumu olan