R5 2600 ve RX 590 Sistem Performansı

arcapotter

Centipat
Katılım
17 Haziran 2019
Mesajlar
12
Öncelikle merhaba dostlar,

Yaklaşık 2 hafta önce donanım arşivi'nin çıkarmış olduğu dadg2 adlı sistemi almayı düşünüyordum. Ancak daha sonra itopya'nın kötü namını farkettim ve hiç bulaşmak istemedim. Bir süre yeni fırsatlar için beklemeye başladım. Geçen hafta cumartesi ise internette dolaşırken incehesap.com sitesinde webtekno'nun sistem çıkartmış olduğunu gördüm ve bakmak istedim. Baktığımda dadg2 sistemine çok benzeyen bir sistem olduğunu gördüm. Ve bu sistemi satın aldım. Size sormak istediğim, sizce bu sistem beni üzer mi ?


Satın aldığım sistem:
webtekno Gold | R5 2600 SAPPHIRE RX 590 Nitro+ 8GD5 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir bileşen analazinin yapılmadığı ve incelemelerde yer almayan bir PSU. Ne olduğu belirsiz PSU.

Ama bir tane fotoğrafta ana kapasitörünün üzerinde Samwel yazmaktadır. Burdaki Samwel kapasitör üreticisinin adıdır.

Bu kapasitör Tier List'lere bile yer almıyor buda iyice kötü bir duruma düşürüyor.
 
GamePower'ın 1050Watt bir ürününü test etme fırsatım oldu yük altında makine restart attı bozuk diyip geri iade ettik. 2 gün sonra yenisi geldi, ondada aynı sorun. Yani gerçek değeri vermiyor voltaj koruma vs yok ucuz ve kalitesi muamma bir ürün. Onun dışında diğer parçalar güzel, güle güle kullanın. 500W banada az geldi sistem yük altında stabil çalışıyorsa sorun yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı