FlexProd Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 21 14 Nisan 2022 #1 Merhaba. Ben sistemime macOS Monterey kurarken fotoğraftaki hata ile karşılaşıyorum. Ağ ayarları kısmından sonra karşılaşıyorum bu hata ile. Sistemim: Ryzen 5 2600. B450M-A Pro Max. Gigabyte RX 590 8 GB. 2x8 G.Skill 3000 MHz CL16 RAM.
Merhaba. Ben sistemime macOS Monterey kurarken fotoğraftaki hata ile karşılaşıyorum. Ağ ayarları kısmından sonra karşılaşıyorum bu hata ile. Sistemim: Ryzen 5 2600. B450M-A Pro Max. Gigabyte RX 590 8 GB. 2x8 G.Skill 3000 MHz CL16 RAM.
Çözüm yusufklncc 14 Nisan 2022 O EFI ile sistemin uyumlu değil ki. İmajdaki EFI'yi mi kullandın? Internetsiz devam et sonra ethernet kartını tanıtmalısın.
O EFI ile sistemin uyumlu değil ki. İmajdaki EFI'yi mi kullandın? Internetsiz devam et sonra ethernet kartını tanıtmalısın.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 14 Nisan 2022 #2 Ag ayarlari derken kurulumdan sonrasini mi kastediyorsunuz? Arkaplan pek kurulum sonrasi gibi durmuyor cunku. Hangi EFI’yi denediniz? Artı 0 Eksi
Ag ayarlari derken kurulumdan sonrasini mi kastediyorsunuz? Arkaplan pek kurulum sonrasi gibi durmuyor cunku. Hangi EFI’yi denediniz?
KS KS FlexProd Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 21 14 Nisan 2022 #3 tristessehivernale dedi: Ag ayarlari derken kurulumdan sonrasini mi kastediyorsunuz? Arka plan pek kurulum sonrasi gibi durmuyor cunku. Hangi EFI'yi denediniz? Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki kısımdan sonra bu hatayı alıyorum Technopat YouTube kanalındaki macOS Monterey EFI'yi denedim Dosya Ekleri Screenshot_2022-04-14-22-00-57-077_com.google.android.youtube~2.jpg 65,8 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 14 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Ag ayarlari derken kurulumdan sonrasini mi kastediyorsunuz? Arka plan pek kurulum sonrasi gibi durmuyor cunku. Hangi EFI'yi denediniz? Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki kısımdan sonra bu hatayı alıyorum Technopat YouTube kanalındaki macOS Monterey EFI'yi denedim
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 14 Nisan 2022 #4 O EFI ile sistemin uyumlu değil ki. İmajdaki EFI'yi mi kullandın? Internetsiz devam et sonra ethernet kartını tanıtmalısın. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
O EFI ile sistemin uyumlu değil ki. İmajdaki EFI'yi mi kullandın? Internetsiz devam et sonra ethernet kartını tanıtmalısın.
KS KS FlexProd Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 21 14 Nisan 2022 #5 yusufklncc dedi: O EFI ile sistemin uyumlu değil ki. İmajdaki EFI'yi mi kullandın? Internetsiz devam et sonra ethernet kartını tanıtmalısın. Genişletmek için tıkla... Bu linkteki EFI'yi kullandım OpenCore: macOS Monterey 12.3 Intel & AMD Kurulum İmajı Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: O EFI ile sistemin uyumlu değil ki. İmajdaki EFI'yi mi kullandın? Internetsiz devam et sonra ethernet kartını tanıtmalısın. Genişletmek için tıkla... Bu linkteki EFI'yi kullandım OpenCore: macOS Monterey 12.3 Intel & AMD Kurulum İmajı
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 15 Nisan 2022 #6 Ethernet marka modelin nedir? Artı 0 Eksi
KS KS FlexProd Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 21 15 Nisan 2022 #7 yusufklncc dedi: O EFI ile sistemin uyumlu değil ki. İmajdaki EFI'yi mi kullandın? Internetsiz devam et sonra ethernet kartını tanıtmalısın. Genişletmek için tıkla... Sorunu dediğiniz gibi yaptım sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: O EFI ile sistemin uyumlu değil ki. İmajdaki EFI'yi mi kullandın? Internetsiz devam et sonra ethernet kartını tanıtmalısın. Genişletmek için tıkla... Sorunu dediğiniz gibi yaptım sorunum çözüldü.