R5 2600 ve RX 590 Tabanlı Sistem Donuyor

Windows 10 deneme sürümünü kullanıyorum onu proya geçirip orjinal yapsam bile sorunlar devam edicek gibi. Bilgisayarı gözümün önünde toplamışlardı oysa bugün götürüp çektiğim videoları göstericem orda test edicem pc yi benim monitörüm bozuk olsa bile oyunun öyle donup kitlenmesi çok saçma.
Ayrıca oyunlar ssd de kurulu hazır sistem dediğim indirimli satılan sistem parçaları tek tek kutularından çıkarıp topladılar gene gözümün önünde yani her parçasını beraber taktık bilgisayarın. Orda driverlerinide kurdular aygıt yöneticisinden. Ben eve gelince tabi kurulu olmayanları da kurdum.
Hazır sistem de ekran kartı takılı gelmez şayet geldiyse giriş yerlerinde sıkıntı olabilir. Sen kartı çıkar bastırarak bir tak, dene, bak, olmadı iade edersin.
Bir de ekran kartının fanları bilgisayar açılırken dönüyor ardından duruyor. Araştırdığımda 50 60 dereceye yaklaştığında ulaştığında sıcaklık derecesi o zaman döndüğü yazıyor sıkıntı ondan kaynaklı değildir değil mi?

Son düzenleme:
Monitör çok eski bir modelse olabilir keza kabloda öyle. En iyisi geri götürüp orada denettir.

Monitör çok eski bir modelse olabilir keza kabloda öyle. En iyisi geri götürüp orada denettir.
6 yıl önce topladığım bilgisayarla aldığım asus ''24'' 60hz 1ms monitör var kablosuda dvi kablosu önceki bilgisayarımda da dvi ile bağlardım. Fakat oyunun donması ve bilgisayarın kitlenmesi bu yüzden değildir sanırım.

Dün monitörüm haricinde 2018 model samsung tvye bağladım çok takılma yaşadım. Tam olarak sebep değildir ama bakit geçmeden vatana götür orada tespit etsinler sonuç olarak bunları yaşamak için para vermedin çözmesi gerekenler onlar

Monitörden de değildir, kablodan da değildir. Fanların dönmemesiyle hiç alakalı değildir. Yine de elde imkan varsa farklı bir kablo ile görüntü aktarmayı deneyin. En azından onu da kontrol etmiş olursunuz. Götürdüğünüzde bu ihtimali de soracak olurlarsa kafadan ortadan kalkmış olur.

Malesef elimde başka bir kablo yok şu anda. Oraya götürdüğümde onlar hdmi ile bağlıyorlar ihtimal ortadan kalkar diye düşünüyorum.

Yanlız son 1 ayda dikkat ediyorum 2600 rx590 ikilisiyle oluşturulan hazır sistemlerle(yeni) ilgili oyunda atma vb problemler baş gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…