Windows 10 deneme sürümünü kullanıyorum onu proya geçirip orjinal yapsam bile sorunlar devam edicek gibi. Bilgisayarı gözümün önünde toplamışlardı oysa bugün götürüp çektiğim videoları göstericem orda test edicem pc yi benim monitörüm bozuk olsa bile oyunun öyle donup kitlenmesi çok saçma.
Ayrıca oyunlar ssd de kurulu hazır sistem dediğim indirimli satılan sistem parçaları tek tek kutularından çıkarıp topladılar gene gözümün önünde yani her parçasını beraber taktık bilgisayarın. Orda driverlerinide kurdular aygıt yöneticisinden. Ben eve gelince tabi kurulu olmayanları da kurdum.
Ayrıca oyunlar ssd de kurulu hazır sistem dediğim indirimli satılan sistem parçaları tek tek kutularından çıkarıp topladılar gene gözümün önünde yani her parçasını beraber taktık bilgisayarın. Orda driverlerinide kurdular aygıt yöneticisinden. Ben eve gelince tabi kurulu olmayanları da kurdum.
Bir de ekran kartının fanları bilgisayar açılırken dönüyor ardından duruyor. Araştırdığımda 50 60 dereceye yaklaştığında ulaştığında sıcaklık derecesi o zaman döndüğü yazıyor sıkıntı ondan kaynaklı değildir değil mi?Hazır sistem de ekran kartı takılı gelmez şayet geldiyse giriş yerlerinde sıkıntı olabilir. Sen kartı çıkar bastırarak bir tak, dene, bak, olmadı iade edersin.
Son düzenleme: