R5 2600 ve Sapphire RX570 Nitro+ Sistem Toplama

grizzlies

Decapat
Daha fazla  

Çok bilgi sahibi olmayan biri olarak yeni bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Kabataslak araştırmam sonucu ve bütçem itibari ile böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Sizlerinde önerilerini almak istiyorum.
8 GB RAM tercih etmemin sebebi çok fazla oyun oynamayacağım. Maksimum oyun sayısı 3 olur diye düşünüyorum. Oynadım mı da sağlam bir şekilde oynamak istiyorum.
Maksimum Bütçem: Monitör hariç 4.000 - 4150 TL

1-)
Seçtiğim Ana Kart, İşlemci ve Ekran Kartına uyumlu bir model mi?
2-) Kasa USB 3.0 çıkışlı fakat Ana Kart USB 3.1 çıkışlı, seçilen Ana Kart bu kasaya uyumlu mu?
3-) Ana Kart seçimi ne kadar doğru ve (İşlemciye - Ekran Kartına) zayıf kalır mı yoksa ideal mi?
4-) Seçtiğim Monitör, Ekran Kartı ile uyumlu mu?
5-) İleriye dönük bir sistem düşünmüyorum. F/P açısından ideal mi?
6-) Sistem fiyatını minimum da olsa düşürmek için arada ciddi bir fark yoksa eğer bu parçadan kısıp bütçeni düşürebilirsin ve onun yerine bu parçayı alabilirsin diğeri fazla üst düzey ve pahalı diyebileceğiniz bir parça var mı?

Buraya kadar okuyup yorum yazan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin sistemi PSU ile monitör hariç kullanıyorum. Anakart güzel uyumlu. İşlemci ekran kartı ve Anakart uyumlu. RAM eksik yapabilirsen 16GB DUAL KİT yap derim tabi oyun oynayacaksan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı