R5 2600 vs R5 5600

@volkankelebek o kadar geri kalmıyor, ama önümüzdeki sene sıkıntı çıkarır. 3.9 GHz'e çıkardım, bir de kaliteli hava soğutma aldım. Yakında almayı düşünüyorum ama.

Ben 4GHz çıkardım baktım bir fark olmadı geri stok haline aldım bende de sivi soğutma var nasip olursa Ryzen 5 5600 alacağım.

@volkankelebek zen+ işlemcileri OC ile fazla yormaya gerek yok, saf çekirdek gücünün yerini tutmuyor. Geçen burada birisi çok güzel ifade etmişti çekirdek gücü beygir gücü ise, overclock turbodur diyerek.

Anladım o kimse çok güzel ifade etmiş gerçekten bakalım artık haziran kadar bir fiyat artışı olmaz ise ozamana kadar alırım artık.

Bence 2600 kalsın. 5600 gereksiz olur. İleride ekran kartıyla birlikte değiştireceğin zaman işlemciyi değiştirirsin. Şu anda 5600 alıp ekran kartını aynı bırakmak pek fayda sağlamaz. Genelde hikayeli oyunlar oynuyormuşsun. Paran cebinde kalsın.

Bence 2600 kalsın. 5600 gereksiz olur. İleride ekran kartıyla birlikte değiştireceğin zaman işlemciyi değiştirirsin. Şu anda 5600 alıp ekran kartını aynı bırakmak pek fayda sağlamaz. Genelde hikayeli oyunlar oynuyormuşsun. Paran cebinde kalsın.

Peki PUBG için R5 2600'dan 5600'e geçilir mi ekran kartı GTX 1660S.

Peki PUBG için R5 2600'dan 5600'e geçilir mi ekran kartı GTX 1660S.
Kalsın R5 2600 şu an yeterlidir. Ryzen yeni işlemcileri çıksın o zaman geçersiniz. Sürekli yeni şeyler çıkıyor. Siz parayı biriktirin ve zamanını bekleyin. 5600 alınca o da 2600 ile aynı işi yapacak. RTX 3080 gibi ekran kartlarına geçmeyecekseniz işlemcide acele etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı