@volkankelebek %1 FPS'de fark etti bende. Takılmalar bayağı azaldı. Şu anlık 2600 iyi, ama birkaç aya kur ne olur bilinmez. Eğer almayı düşünüyorsan alabilirsin. Birkaç yıl götürür, tıpkı 5600 gibi.
@volkankelebek %1 FPS'de fark etti bende. Takılmalar bayağı azaldı. Şu anlık 2600 iyi, ama birkaç aya kur ne olur bilinmez. Eğer almayı düşünüyorsan alabilirsin. Birkaç yıl götürür, tıpkı 5600 gibi.
@volkankelebek Online oynamıyorsan gereksiz, kaliteli hava soğutma al. 1-2 yıl sonra DDR5 sistemler ucuzlar.
@volkankelebek DX12 ile oynamayı dene. Birçok oyunda DX12 desteği var. 2. elden de 1700₺'den çıkarırsın R5 2600'ü. Ama kasım ayına doğru 10k bütçem olur dersen o zaman raphael en iyisi.
Benim sizlere soylediğim oyunların DX12 desteği yok zaten DX12 Vulkan gibi oyunlarda performans sıkıntı yok iyi sayılır zaten şu an ilan biraktım Ryzen 5 2600 1800 TL'den olmadı fiyat düşer en düşük 1700 TL satmaya çalışırım.
Tamamdır satın aldım işlemcimi kalbim çarpıyor nedensizce.
Eki Görüntüle 1376808
Hayırlı olsun kime sorduysam bu işlemciden memnun 3 arkadaşım kullanıyor.
Hadi bakalım artık pazartesiye gelir bakarım ama nedensizce heyecanlıyım ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.