R5 2600 vs R5 5600

Hocam bu arada Sinerji'den mi aldınız?

Evet Sinerji'den aldım en ucuz oradaydı çünkü.
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Aynı işlemci ve anakartı kullanıyoruz. Bende 5600 almayı düşünüyorum ancak 5700X ile arasında kaldım. :D bakalım ne olacak. İşlemci montajından sonra oyun performansı nasıl onun hakkında buradan bilgi verir misin?

Tabii ki bilgi veririm bir elime geçsin.
Bugün geçti elime Cinebench R23 test ettim bu da sonuçları 2600'den 5600 geçince o zaman fark ettim ben oyun oynamıyormuşum eziyet çekiyormuşum.

Yeni İşlemci.png

Son düzenleme:
Dostum hayırlı olsun güle güle kullan. Bende almayı düşünüyorum ama ne vatan da ne de qp bilişimde stok yok İtopya'da da kalmamış. Sinerji güvenilir midir acaba tavsiye eder misin?

Evet güvenilir cuma kargoya verildi pazartesi elime ulaştı paketlemesi güzeldi şu an en ucuz Sinerji'de var bence elini çabuk tut almak için.

Evet güvenilir cuma kargoya verildi pazartesi elime ulaştı paketlemesi güzeldi şu an en ucuz Sinerji'de var bence elini çabuk tut almak için.

Çok haklısın bende Vatan'da olsun Qp'de olsun stok bulamayınca aklımda almışken 5700X olsun diye geçirdim yine kararsızım ama bakalım hangisini alacağım. İşin aslı pek kargodan alma taraftarı değilim. Bende iş yerimde sevkiyat pozisyonundayım. AVM'lere ürün teslim etmeye gittiğimizde 3 aşağı 5 yukarı görüyorduk nasıl taşınıyor :D o büyük televizyonları arabanın arkasından paldır küldür atan mı dersiniz daha neler neler. Onun için her zaman mağazadan almayı tercih ediyorum. Özellikle böyle işlemcidir, ekran kartıdır falan güvenemiyorum pek.

Son düzenleme:
Bir şey daha paylaşayim BIOS'da bulunan AMD Precision Boost OverDrive açtım 200 MHz verdim ve artik işlemci 4600MHz 1.3v çıkıyor alta Cinebench R23 attım bakabilirsiniz en yükte sıvı soğutma ile 74 derece sicaklıkta tutabiliyor tabii oyunlarda 60 derece görmedim henüz.

5600 OC Çoklu çekirdek.png
5600 tekli çekirdek OC.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı