Stok soğutma olduğu ortada. Basitten gidecek olursak muhtemelen CPB açık olabilir. Kapatıp sabit hız ve voltaj değeri atayabilirsiniz. Bende de stok soğutmalı 2600X bulunuyor. CPB'yi kapatıp 1.2v değeriyle sabit 3.8 Ghz ile birlikte sorunsuz kullanıyorum.
OC yok, soğutucu stok soğutucu termal macun iyi sürüldü. Mevcut kasanın modeli cooler master e500l ancak şuan yan kapak açık olmasına rağmen bu sıcaklıklarda geziyor.
bu arada öncedende bu sistem 40-45 arasında geziyordu max 85'i görüyordum.
Stok soğutma olduğu ortada. Basitten gidecek olursak muhtemelen CPB açık olabilir. Kapatıp sabit hız ve voltaj değeri atayabilirsiniz. Bende de stok soğutmalı 2600X bulunuyor. CPB'yi kapatıp 1.2v değeriyle sabit 3.8 Ghz ile birlikte sorunsuz kullanıyorum.
OC yok, soğutucu stok soğutucu termal macun iyi sürüldü. Mevcut kasanın modeli Cooler Master E500l ancak şu an yan kapak açık olmasına rağmen bu sıcaklıklarda geziyor.
Bu arada öncedende bu sistem 40-45 arasında geziyordu maksimum 85'i görüyordum.
CPB kapattım yeni kasaya geçerken de detaylı temizleyeceğim. Sıvı soğutma fiyatları uçmuş gibi görünüyor 2000 civarı sıvı yada 1000 civarı hava soğutma öneriniz var mı?
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu arada yukarıdaki 2 öneride çok güzel görünüyor. Hava soğutma beklediğimden uygun belki ARGB çift fanlı modelini bile düşündüm. O kadar maliyete girmeye gerek var mı kararsızım birde 12. nesil intel uyumunu araştırmam gerekiyor alacağım soğutmanın.