R5 2600’li ve RX 570’li sistem puanlama

Hocam ssd vb şeyler sonrada takılabilir ama işlemci ve ekran kartı önceliğiniz olsa iyi olurdu ve ram olarak

Arkadaşlar bi dk çok karıştı şimdi ben SSD’yi iptal ediyorum RAM’leri daha almadım ve onu düşürmemi istiyorsunuz demi

Rami gerekirse şimdilik 8 yap ama şu paraya gözünü seveyim daha iyi ekran kartı al.
Hocam ben ekleme yapmayacağım. Anakartı yüksek seçmemin nedeni 3 sene sonra üniversiteye geçtiğimde Ekran kartını yükseltmek. Ama 8gb ram 3 sene götürmez beni

GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Orman Kamuflaj 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA bu alınabilir. Ayrıca SSD'yi aynı modelin sata versiyonunu almanız daha verimli (%95 eminim) ve daha ucuz olacaktır. Sanırım işlemciyi ileride R7 yapmayı düşünüyorsunuz fakat benim ve diğer arkadaşların önerisini dinlerseniz R5 3600'e bütçe ayırabilir ve ileride CPU güncellemesine gerek duymayabilirsiniz. R5 3600 1080p için RTX 2070'i besleyebilir.

Arkadaşlar aldıklarımı iptal edeyim mi şimdi? Eğer yardım edecekseniz edeyim

RAM'ler pahali. PSU olarak Zalman ya da FSP'nin 300 TL ye olanlari var. Kasa olarak daha uygun model secilebilir. HB'da 750 TL'ye Sapphire RX 570 var. Salt bunlardan tasarruf ederek diski 1 TB Samsung SSD yapabilirsin. Kaliteden feragat etmeden de daha iyi sistem toplayabilirsin. Hepsini ayni yerden almanin da anlami yok. Her parcayi en uygun satan yerden almak daha mantikli.

Anakartı da MSI alıp 150 TL Steam Cüzden bakiyesi kazanıp tasarruf edebilirsiniz. Elimdeki B450M Mortar'ı öneririm ekran kartı yuvası güçlendirilmiş, 2 tane M2 disk yuvası var, tek eksisi RGB modunun akışkan olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…