R5 2600’li ve RX 570’li sistem puanlama

Arkadaşlar PSU hariç her şey iptal edildi tavsiyelerini alabilir miyim
İptal et Sata SSD al. Dediklerimi yapınca sana zaten 250 TL civarında para artıyor. R5 2600 almak budalalık olur 3000 serisinden sonra, 3 yıl sonra ekran kartını yükseltecek biri için aşırı budalalık olur.
Öyle bir kampanya mı var varsa süresi ne kadar ?
Sen bütçeni herşeyi kesinleştir arkadaşlar yardım eder sana.
Hocam işlemci alayım mı ekran kartı rx570 olacağı için sıkıntı yok bence

Sen M.2 sanıp SATA SSD almışsın. Bu normal 860 EVO'nun ince olan versiyonu dizüstüne takmak için.
Ancak neredeyse aynı fiyata almışsın sıkıntı yok. İptal ettiysen de normal SATA olandan alabilirsin o da aynı fiyat zaten ikisi aynı SSD'ler.
RAM'leri mutlaka 16 GB 2x8 3000/ 3200 MHZ olanından al senin aldıkların RGB olduğundan pahalı olmuş. Ancak sakın 8 alma. İleride yükseltme yapmayacağın için tercihin 16 olmalı. 8 GB RAM yetersiz günümüz için.
Anakart kaliteli bir anakart gerçekten ancak biraz daha ucuz versiyonu alınıp para arttırılabilirdi. Tercih meselesi yani.
En büyük sıkıntı R5 2600 tercih etmen olmuş. Keşke 3600 alsaydın yukarıda yazdıklarımdan artan parayla.

Sen M.2 sanıp SATA SSD almışsın. Bu normal 860 EVO'nun ince olan versiyonu dizüstüne takmak için.
Ancak neredeyse aynı fiyata almışsın sıkıntı yok. İptal ettiysen de normal SATA olandan alabilirsin o da aynı fiyat zaten ikisi aynı SSD'ler.
RAM'leri mutlaka 16 GB 2x8 3000/ 3200 MHZ olanından al senin aldıkların RGB olduğundan pahalı olmuş. Ancak sakın 8 alma. İleride yükseltme yapmayacağın için tercihin 16 olmalı. 8 GB RAM yetersiz günümüz için.
Anakart kaliteli bir anakart gerçekten ancak biraz daha ucuz versiyonu alınıp para arttırılabilirdi. Tercih meselesi yani.
En büyük sıkıntı R5 2600 tercih etmen olmuş. Keşke 3600 alsaydın yukarıda yazdıklarımdan artan parayla.
Hocam her şeyi iptal ettim yeni sipariş etmiştim zaten sıkıntı yok şimdi r5 3600 nerden alayım

860 EVO Sata, R5 3600, MSI Anakart (Fiyatlar Asus'la yakın+150TL'lik Steam kodu). Diğer konuları zaten @FantastikTürk söylemiş. Kasa olarak Mastercase Pro 3 öneririm fakat ATX anakart desteği yok ve 2 tane 14 CM fanla geliyor aklında olsun. Anakart olarak B450M Mortar alınabilir daha önce yazdığım sebeplerden dolayı.

5000 tl ile forumda bir arkadaş 2060 içeren sistem toplamıştı. :D
O sistemler yarın şunu, seneye şunu, 3 sene sonra şunu yükseltiyim diye toplanıyor. Arkadaş, bütçesine göre en az yükseltme isteyeceği topluyor. 3-4 sene sonra sadece ekran kartını yükselterek bütçesini de korumuş olacak.

860 EVO Sata, R5 3600, MSI Anakart (Fiyatlar Asus'la yakın+150TL'lik Steam kodu). Diğer konuları zaten @FantastikTürk söylemiş. Kasa olarak Mastercase Pro 3 öneririm fakat ATX anakart desteği yok ve 2 tane 14 CM fanla geliyor aklında olsun. Anakart olarak B450M Mortar alınabilir daha önce yazdığım sebeplerden dolayı.
Hocam
O sistemler yarın şunu, seneye şunu, 3 sene sonra şunu yükseltiyim diye toplanıyor. Arkadaş, bütçesine göre en az yükseltme isteyeceği topluyor. 3-4 sene sonra sadece ekran kartını yükselterek bütçesini de korumuş olacak.
hocam mortar steam cüzdan lı linki gösterir misiniz bulamıyorum da
Abi hepsini iptal ettim ve ortada kimseyi bulamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen ya hatam vardı düzelttirdiniz de yeni sistem toplamam lazım şimdi

MSI Türkiye
Cihazı aldıktan sonra yorum yapıyorsunuz (aldığınız siteye), MSI'a kaydettiriyorsunuz (hem garanti için). Daha sonra zaten kodunuzu alın diye bir yer var oraya linki, yorumu, ismi atıyorsunuz onlar da inceleyip size 25 dolar Steam Cüzdan kodu veriyor. Anlarsınız zaten ben aldım steamde yaklaşık 155 TL olarak geçti dün.

MSI Türkiye
Cihazı aldıktan sonra yorum yapıyorsunuz (aldığınız siteye), MSI'a kaydettiriyorsunuz (hem garanti için). Daha sonra zaten kodunuzu alın diye bir yer var oraya linki, yorumu, ismi atıyorsunuz onlar da inceleyip size 25 dolar Steam Cüzdan kodu veriyor. Anlarsınız zaten ben aldım steamde yaklaşık 155 TL olarak geçti dün.
Cihazı nerden alayım hocam kafam basmadı ya lütfen çok yoracam sizi ama yanlış bişi yapmak istemiyorum

Ben hepsiburada'dan aldım paşaların yorumu onaylaması 4 gün sürdü fakat onayladılar sonunda. Fiyat da diğerleriyle yakın o yüzden öneririm. MSI zaten 3-4 saatte onaylıyor. Bu arada siteyi incelemenizi öneririm başka parçalarda da kod veriyor, oyununuz yoksa işinize yarar varsa sosyalde başka arkadaşlar kodları 100 TL'ye satıyordu oradan da kendinize bütçe çıkarabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı