R5 2600X 1660 Super sistem için yükseltme önerisi

Sizi görüyorum, çekirdeklerle alıp veremediğiniz nedir acaba?

kasanizin hava akışı iyiyse gerek yok bence, ekran karti sığmazsa degistirirsiniz.
Aslında iyi hocam. Sistem gayet temiz çalışıyor ama artık yetersiz kaldığı için yükseltmeye karar verdim. RX6700 XT alırsam 2 fanlı bir model olursa sığabilir ama 3 fanlı model olursa emin değilim.

Aman hocam. :D 3050 gibi gereksiz bir üretim karta hayatta para vermem. Genel olarak Nvidia kartlar bence daha iyi ama F/P bakımında AMD tokatlıyor bence.

Sen işlemci, PSU için bir bütçe ayır da gerisini düşünürsün. NVIDIA'da sıkıntı kas gücü ve VRAM dağılımı dengesiz. 8 GB VRAM ile de oraya gitmek olmaz zaten 6 GB'lık karttan yükselteceksin. 3060 12 GB minimum, 6700 XT ideal, RX 6800 üst sınır koyabiliriz artık bütçene ve sıfır/ikinci el tercihine göre.

Sen işlemci, PSU için bir bütçe ayır da gerisini düşünürsün. NVIDIA'da sıkıntı kas gücü ve VRAM dağılımı dengesiz. 8 GB VRAM ile de oraya gitmek olmaz zaten 6 GB'lık karttan yükselteceksin. 3060 12 GB minimum, 6700 XT ideal, RX 6800 üst sınır koyabiliriz artık bütçene ve sıfır/ikinci el tercihine göre.
İşlemci olarak 5600X'de tamamım. 5800X3D almak isterdim ama F/P olarak düşündüğüm için 5600X alacağım. PSU olarak ne önerirsin hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı