R5 2600X Galax 1660S için Gigabyte B450 Aorus Pro nasıl?

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Yurtiçi Kargo- Operatör
Arkadaşlar aşağıdaki Anakartlar'dan bir tanesini almak istiyorum sistem bilgilerim aşağıda yazıldığı gibidir. Her iki anakart fiyat olarak gayet uygun tavsiyelerinize göre bunlardan bir tanesini alacağım.

1-) GIGABYTE B450 AORUS PRO
2-) GIGABYTE B450 AORUS M

Sistemim:
Anakart: ASRock A320M
RAM 8x2 16 GB: Adata
Ekran kartı: Galax 1660 Super
PSU: Aerocool
İşlemci: Ryzen 5
Kasa: Dark Guardian
HDD: WD Blue 1 TB.
Monitör:LG

Öneri ve görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.

Bütçeniz var ise PRO alın ama kısıtlı bütçeniz varsa M serisi işinizi görecektir. Sistemde neden SSD bulundurmuyorsunuz?

SSD için şuan bütçem uygun değil m serisi almayı düşünüyorum bütçe bakımından ayrıca kasam'da rgb kontrolcüsü mevcut m serisi anakart'a bağlantısı yapılabiliyor mu bilginiz var mıdır.

2 Modeldede kontrol edebilirsiniz en doğru kararı almışsınız SSD için ekran kartından kısmak saçma olurdu ilerleyen zamanda takviye yaparsınız.

2 Modeldede kontrol edebilirsiniz en doğru kararı almışsınız SSD için ekran kartından kısmak saçma olurdu ilerleyen zamanda takviye yaparsınız.

SSD için şuan acele etmiyorum sizinde söylediğiniz gibi ilerleyen zamanda 1 TB alacağım kafam rahat olsun

Öneriniz için teşekkür ediyorum.
@tristessehivernale Adminim Konu Kilit Lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…