R5 2600X Galax 1660S için Gigabyte B450 Aorus Pro nasıl?

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Yurtiçi Kargo- Operatör
Arkadaşlar aşağıdaki Anakartlar'dan bir tanesini almak istiyorum sistem bilgilerim aşağıda yazıldığı gibidir. Her iki anakart fiyat olarak gayet uygun tavsiyelerinize göre bunlardan bir tanesini alacağım.

1-) GIGABYTE B450 AORUS PRO
2-) GIGABYTE B450 AORUS M

Sistemim:
Anakart: ASRock A320M
RAM 8x2 16 GB: Adata
Ekran kartı: Galax 1660 Super
PSU: Aerocool
İşlemci: Ryzen 5
Kasa: Dark Guardian
HDD: WD Blue 1 TB.
Monitör:LG

Öneri ve görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.

Bütçeniz var ise PRO alın ama kısıtlı bütçeniz varsa M serisi işinizi görecektir. Sistemde neden SSD bulundurmuyorsunuz?

SSD için şuan bütçem uygun değil m serisi almayı düşünüyorum bütçe bakımından ayrıca kasam'da rgb kontrolcüsü mevcut m serisi anakart'a bağlantısı yapılabiliyor mu bilginiz var mıdır.

SSD için şu an bütçem uygun değil m serisi almayı düşünüyorum bütçe bakımından ayrıca Kasam'da RGB kontrolcüsü mevcut m serisi Anakart'a bağlantısı yapılabiliyor mu bilginiz var mıdır?

2 Modeldede kontrol edebilirsiniz en doğru kararı almışsınız SSD için ekran kartından kısmak saçma olurdu ilerleyen zamanda takviye yaparsınız.

2 Modeldede kontrol edebilirsiniz en doğru kararı almışsınız SSD için ekran kartından kısmak saçma olurdu ilerleyen zamanda takviye yaparsınız.

SSD için şuan acele etmiyorum sizinde söylediğiniz gibi ilerleyen zamanda 1 TB alacağım kafam rahat olsun :)

Öneriniz için teşekkür ediyorum.
@tristessehivernale Adminim Konu Kilit Lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı