unchain
Decapat
Arkadaşlar neredeyse 3 ay olacak olan Vatan'dan toplama PC'nin durduk yere görüntüsü gidiyor Sleeping Mode yazıyor görüntü gidiyor ama PC çalışır durumda. Sonra kapatıp açmaya çalıştığımda görüntü yine gelmiyor. No Video Input yazıyor. İlk olarak monitörden kaynaklıdır diyerek farklı monitörden ve kablolardan denedim yine aynı. Onboard'dan bağlayıp yaptım yine aynı sonuç. Bütün bileşenleri söküp taktım yani bu sorun ile ilgili yapılabilcek her şeyi yaptım, olmuyor. İlk aldığımda böyle bir sorun yoktu 1 aydır yaşıyorum bunları. Araştırıp anladığım kadarı ile yapılabilecek her şeyi yaptım bu arada. Görüntü gittiği zaman klavyedeki Num Caps ışığı, farenin DPI ışığı da gidiyor.
PC özellikleri:
Asus TUF B450 Gaming Plus anakart
Ryzen 5 2600X işlemci
MSI GTX 1060 6 GB ekran kartı
Corsair Vengeance 8 GB RAM
Xigmatek 80+ 650 Watt PSU
İşletim sistemi Windows 10 Pro
PC bilgimin yettiği dilimin döndüğü kadar anlatabileceklerim bunlar. Yardımcı olursanız sevinirim baya canımı sıkmaya başladı bu durum. Sorunun kaynağını bulursam en azından ona göre garantiye gönderirim toplama olduğu için sorunun kaynağını bilip ona göre boş yere garanti cart curt uğraşmak istemiyorum.
PC özellikleri:
Asus TUF B450 Gaming Plus anakart
Ryzen 5 2600X işlemci
MSI GTX 1060 6 GB ekran kartı
Corsair Vengeance 8 GB RAM
Xigmatek 80+ 650 Watt PSU
İşletim sistemi Windows 10 Pro
PC bilgimin yettiği dilimin döndüğü kadar anlatabileceklerim bunlar. Yardımcı olursanız sevinirim baya canımı sıkmaya başladı bu durum. Sorunun kaynağını bulursam en azından ona göre garantiye gönderirim toplama olduğu için sorunun kaynağını bilip ona göre boş yere garanti cart curt uğraşmak istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: