ByAdnan
Decapat
Sistem.
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm, sitede yeniyim birçok anlamda yeniyim, görüş ve tavsiyelerinizden yararlanmak adına kuracağım sistem bileşenlerini bu şekilde ayarladım araştırmalarım sonucu.
Sizlerin beceri ve bilgilerinizden yararlanmak adına sistemimde ki eksiyi artıyı bilmek veyahut şunun yerine şunu tercih et diyeceğiniz noktaları öğrenmek ve tavsiyelerinize başvurma azına yaptığım posttur bu.
Not: İlk defa sistem topluyorum, günümüz oyunları ve geçmişe dönük birçok oyunu oynamak istiyorum. Şimdiden vakit ayırıp okuyan tavsiye sunan herkese teşekkür ederim iyi forumlar.
işlemci.
AMD Ryzen 5 2600X socket AM4 4.2 GHz 19 MB önbellek 95W.
Anakart:
MSI B450 Tomahawk Max AM4 AMD Ryzen DDR4 4133 (o. C) USB3.1 anakart.
Ekran kartı:
MSI GeForce GTX 1660 süper Gaming X 6 GB GDDR5 192 Bit NVIDIA DX12 ekran kartı
RAM:
Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance siyah DDR4 3000 MHz CL16 single RAM.
Güç kaynağı:
Corsair RMX serisi 80 Plus Gold 750W full modüler güç kaynağı
Kasa:
Cooler Master MB511 mesh.
SSD:
Kingston 480 GB HyperX Fury 3D serisi SATA 3.0 okuma 500 MB yazma 500 MB.
Monitör:
AOC 24" C24g1 144Hz 1MS FreeSync fullhd dpport HDMI pivot curved oyuncu monitörü
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm, sitede yeniyim birçok anlamda yeniyim, görüş ve tavsiyelerinizden yararlanmak adına kuracağım sistem bileşenlerini bu şekilde ayarladım araştırmalarım sonucu.
Sizlerin beceri ve bilgilerinizden yararlanmak adına sistemimde ki eksiyi artıyı bilmek veyahut şunun yerine şunu tercih et diyeceğiniz noktaları öğrenmek ve tavsiyelerinize başvurma azına yaptığım posttur bu.
Not: İlk defa sistem topluyorum, günümüz oyunları ve geçmişe dönük birçok oyunu oynamak istiyorum. Şimdiden vakit ayırıp okuyan tavsiye sunan herkese teşekkür ederim iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör: