R5 2600X GTX 1660Ti sistemde görüntünün gitmesi

Sizden farklı olarak ne kullanıyor?
Monitörü farklı sadece. 144hz bir monitoru var
Hocam HDMI kullanıyorsanız birde DVI veya başka hangi çıkış varsa onu denerseniz. Sorun belkide HDMI çıkışında olabilir. Mesela benim bir uydu alıcımda bu sorunu yaşıyordum. SKART sorunsuz kullanıyordum.
2 ayrı çıkış aygıtım var, hdmi ve dp. İkisinde de aynı sorunu yapıyor.

Arkadaşın sisteminde 16 GB yazıyor. O nedenle tavsiyede bulundum.
O zaman biostan frekans düşürerek denemek. O da olmadı PSU veya anakart kontrol edilmeli.

Arkadaşın sisteminde 16 GB yazıyor. O nedenle tavsiyede bulundum.
O zaman biostan frekans düşürerek denemek. O da olmadı PSU veya anakart kontrol edilmeli.
Sistemim şu anda arkadaşımda kalıyor.3 gündür sorun çıkmamış. Anakart ve ya psu da sorun olsa onda da sorun çıkardı diye düşünüyorum
PSU'um yenilendi ama yine aynı sorun devam ediyor.Bu sorunun nedenini bilen kimse yok sanırım.
Sistemim şu anda arkadaşımda kalıyor.3 gündür sorun çıkmamış. Anakart ve ya psu da sorun olsa onda da sorun çıkardı diye düşünüyorum
PSU'um yenilendi ama yine aynı sorun devam ediyor.Bu sorunun nedenini bilen kimse yok sanırım.
  • CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz.
  • GPU: ASUS ROG STRİX RX580 OC 8 GB GDDR5 256Bit.
  • RAM: KİNGSTON 8 GB (1X8GB) HyperX Predator BLACK DDR4 3000MHz.
  • Mainboard: ASUS TUF B450-PLUS GAMİNG AMD B450 DDR4 3200MHz Socket AM4 ATX Mainboard.
  • HDD: WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM
  • SSD: WD 500GB Blue SATA 3.0 (560 MB Reading / 530 MB Write) 3D-NAND SSD Disk
  • Case: Rampage X-HORSE Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze 4*Rainbow Fan 1*USB 3.0 1*USB 2.0 Gaming Case
sistemim bu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı